Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа"
Когато работата е удоволствие, животът е радост. Когато работата е задължение, животът е робство.
Максим Горки
Доброто начало е наполовина свършена работа.
Платон
Талантът работи, а геният твори.
Роберт Шуман
Дядо ми веднъж ми каза, че има два вида хора: такива, които вършат работата и такива, които си приписват заслуги. Той ме посъветва да се опитам да съм от първата група - там имаше доста по-малко конкуренция.
Индира Ганди
Работата избавя нас от три велики злини: скука, порок и нужда.
Волтер
Който, подхващайки една работа, напира да постигне бърз резултат, нищо няма да направи. Който внимателно завършва своята работа така, както я е започнал, той няма да претърпи неуспех.
Лао Дзъ
Избери работата, която обичаш, и тогава няма да бъдеш принуден да работиш и един ден през живота си.
Конфуций
Вдъхновението съществува, но то идва по време на работата.
Пабло Пикасо
Възможността е пропусната от повечето хора, защото е облечена в гащеризон и изглежда като работа.
Томас Едисън
Рецесия е, когато съседът ти изгуби работата си; депресия е, когато ти изгубиш своята.
Хари С. Труман
Но човекът е така създаден, че почива от една работа, само се заеме за друга.
Анатол Франс
Благословен е този, който е намерил работата си в живота; не ни е дадено повече.
Томас Карлайл
Колкото повече ми се иска да свърша нещо, толкова по-рядко го наричам работа.
Ричард Бах
Мозъкът е странен орган. Започва да работи, щом се събудиш сутрин, и не спира, докато не влезеш в офиса.
Робърт Фрост
Ако A е успехът в живота, то тогава A е равно на x + y + z, където x е работата, y е забавлението, а z е да си държиш устата затворена.
Алберт Айнщайн
Важната работа- да се придвижи светът напред, не може да чака да я свършат идеалните хора.
Джордж Елиът
С който можете заедно да се смеете, с него можете заедно да работите.
Робърт Орбън
Комунизъм - като сухия закон: добра идея, но не работи.
Уил Роджърс
Върховното постижение е да се размие границата между работа и игра.
Арнолд Джозеф Тойнби
Година работа над изкуствен интелект е достатъчно, да те накара да повярваш в Бог.
Алън Перлис
Свободната жена е тази, която има секс преди да се омъжи и работа след това.
Глория Стейнем
Госпожо, аз може да съм Президент на Съединените щати, но моят личен живот не му влиза в работа на абсолютно никого.
Честър Артър
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
100
Следваща