Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Теза" - страница 99
Промени се случват само при тези, които са преживели много.
Барбара Делински
Ние изучаваме митология, за да възпитаме в себе си търпимост, даже към тези, които не я заслужават.
Бел Кауфман
... всички ние умираме окончателно, когато си отидат тези, които помнят нашето лице и глас.
Белва Плейн
Има милиони американци, които по природа принадлежат в киносалоните, тъй като те принадлежат на политически митинги или в салони за гадания и на стрелбища. За тези милиони филмите са нещо като благодат - по-пищна версия на религията.
Бен Хеч
Всеки е сам за себе си. Не всички ще кажат така, но всички се държат така. А тези, които не казват толкова често, се държат по още по-грубо егоистичен начин.
Адалберт Щифтер
Виждате ли, че за да намерите светла мъдрост, трябва да преминете през много тъмни пътища. И по тези пътища няма водач. Той просто не съществува и само смелостта ще ви помогне по този път.
Адам Гидуиц
Има хора на този свят, които имат магия в себе си, чието присъствие те прави по-щастлив. Оказва се, че някои от тези хора са деца.
Адам Гидуиц
Истинската цена на човек се разкрива в неговите отношения с тези, от които няма никаква полза.
Адам Грант
Новите изследвания показват, че обръщането за съвет се явява удивително ефективен начин за влияние в тези случаи, когато ние не притежаваме власт.
Адам Грант
Не започвайте прекалено бързо. Но трябва да поддържате връзка с тези, които са напред. Знаете, че можете да го направите.
Адхарананд Фин
Ако щастието не беше в комфорт, можеше ли някак да се открие това, че е неудобно? Имаше ли някаква нужда тези от нас, които не страдаха в живота си, да ги намерят?
Адхарананд Фин
Тези, които преценяват, трябва да вземат под внимание всички аспекти на личността на индивида.
Азар Нафизи
Класът премина добре, а тези след него станаха по-лесни. Бях ентусиазирана, наивна и идеалистична и бях влюбена в книгите си.
Азар Нафизи
Никой не може да бъде истински националист, който не е в състояние да се срамува, ако неговата държава или правителство извърши престъпления, включително тези срещу своите съграждани.
Бенедикт Андерсън
Разбирам, че моите роли дезориентират - на екрана обичайно играя всякакви там бледни, изтощени интелектуалци, физически слаби любовници и така нататък. Но знайте, че в реалният живот аз съм точна противоположност на тези роли.
Бенедикт Къмбърбач
Често се случва събитията, случили се през годините на нашето детство, да бъдат уловени по-ясно в паметта ни, отколкото тези, на които сме свидетели в зряла възраст, когато умът надделява над всичките ни сетива.
Бенито Перес Галдос
Хората се делят на две категории: на тези, които четат книги, и тези, които слушат тези, които четат.
Бернар Вербер
Борбата за права е празен звук за хората, които са пораснали, когато тези права вече са били извоювани.
Бети Фридан
Видях се в тези списъци на 100-те най-добри китаристи и ако мислят, че съм толкова добър, благодарете им. Благодаря на Бога за тях. Но не мисля така.
Би Би Кинг
Искам да мисля, че в един справедлив свят хората, които рискуват живота си за страната си, не се прибират у дома, за да бъдат застреляни от тези, които се опитват да защитят.
Биби Ийстън
Тя въздъхва и отпада. Това трае само секунда, но в този момент виждам истинския дъжд. Под всички тези фалшиви усмивки и тази нахална нагласа е черен океан от тъга, който се срутва върху рушащия се фар на надеждата.
Биби Ийстън
Тези, които критикуват нашето поколение, забравят кой го е отгледал.
Бил Козби
Предишна
1
...
97
98
99
(Текуща)
100
Следваща