Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Теза" - страница 98
Детайлът добавя елемент на неочаквано нещо. Цялата измислица е невярна; това, което го прави убедителен е, че върви редом с истината. Реалният свят има много случайни детайли, така че една картина също трябва да има този елемент на несъвършенство и неправилност, тези случайни детайли.
Шон Тан
Животните представляват абстрактното понятие за приемане. Да живееш с тези забавни създания - някак си трябва да ги приемеш. Това е като тест в известен смисъл.
Шон Тан
Когато съм упорита на работа, когато съм дълбоко в нея, няма друго чувство. За мен работата ми винаги е изграждането на нация от нищото. Това е комплектуване на войските. Това е рисуване на платно. Удря всяка висока нота. Това е маратон. Това е Бионсе. И това са всички тези неща едновременно.
Шонда Раймс
Тези, които не обръщат внимание на стъпките си, не могат да познаят себе си и не могат да знаят накъде отива животът им.
Шумньо Масуно
Това са неща, които трябва да научите. Вашето минало е скелет, който върви една крачка зад вас; вашето бъдеще е скелет, който върви една крачка пред вас. Може би вие не носите часовник, но скелетите ви го носят и винаги знаят колко е часът. Сега тези скелети са направени от спомени, мечти и гласове. И те могат да ви хванат в капана между, между докосването и ставането. Но те не са непременно зли, освен ако не ги оставите да бъдат.
Шърман Алекси
Със сигурност ще дойде деня, когато ние ще разберем, защо сме били подлагани на тези страдания.
Шюсаку Ендо
Тенисът винаги е бил голямо предизвикателство за мен и да мога да играя такъв тенис - е, само тенисът може да предизвика тези чувства за мен.
Щефи Граф
За разлика от тези, които смятат, че всичко може да се постигне чрез учене, Йонджун вярва, че нищо не може да се постигне без учене.
Ън Хикьон
Много от тези, които проявяват загриженост към болните, умират преди тях.
Ърл Дер Бигърс
Не знам какво означава кредитен балон. Дори не знам какво означава балон. Тези думи станаха популярни. Не мисля, че те имат някакво значение.
Юджийн Фама
Всички централни банки правят заместване на една форма на дълг с друга форма на дълг. Те издават краткосрочен дълг и го използват за купуване на дългосрочен дълг. Във финансите сме склонни да смятаме, че това е неутрална дейност, въпреки че тези стимулиращи програми са огромни.
Юджийн Фама
Известността е много опасна, понеже тя неусетно извращава твоите мечти. Тя променя всичко, но на тридесет и пет да се съпротивляваш на тези промени е все пак по-лесно, отколкото на седемнадесет.
Арън Пол
Тя беше много интелигентна и чувствителна, комбинацията от тези две черти в жената които често я води до катастрофа.
Аслъ Ердоган
Твърденията на руснаците, колкото и нелепи да изглеждат, показват колко далеч се простира амбицията на тези хора.
Астолф дьо Кюстин
Любовта има думи, и тези думи няма да умрат.
Афанасий Фет
Тези, които бяха с мен, така или иначе не бяха там. Но знаех, че са там, винаги сме били заедно.
Ахмед Хамди Танпънар
Проблемът е, че тези от нас, които са родени в исляма и които не искат да живеят според писанията - ние нямаме това, което имат евреите, което е рабинска традиция, която ви позволява да задавате въпроси. Ние също нямаме църковната традиция, която християните имат.
Аян Хирси Али
Що се отнася до твърдението, че ядрените оръжия предотвратяват войните, колко още войни са необходими, за да се опровергаят тези аргументи? Десетки милиони са загинали в многото войни, които се водят след 1945 година.
Юзеф Ротблат
Най-уверените критици обикновено са тези, които знаят най-малко за критикувания въпрос.
Юлисис Грант
Не съм от тези треньори, които могат да кажат, че неговият отбор е играл ужасно, а след това спокойно да вечерям в ресторант.
Юрген Клоп
Запазете спокойствие, тези изстрели не са в нас...
Юрий Мамлеев
По-лесно е да забравиш тези, които са ти близки, отколкото тези, които вече са си заминали.
Юхан Харстад
Предишна
1
...
97
98
(Текуща)
99
100
Следваща