Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Теза" - страница 89
В края на краищата идвам от хора, които коронясват всеки, който вземе най-големия залог. Каквото и да е било, винаги съм споделял съдбата на тези хора.
Тахсин Юджел
Тези истории протичат като тайни реки през всички останали истории от живота му.
Теа Обрехт
За съжаление, светът е взел някои от най-великите умове, които Бог ни е дал, и ги е затворил в клетки. Повечето много блестящи или креативни хора изглеждат странни за обикновените хора. Гениите почти винаги са изгнаници. Интелигентните са тормозени на детската площадка. Те виждат света по различен начин и са отбягвани заради това. Почти всички се оказват най-малкото самотни, а в най-лошия - заключени. Човешката природа е да насърчава статуквото и да отбягва тези, които виждат живота по различен начин.
Тед Декър
Направете скок на вярата и вижте, че тези размирни води нямат власт над вас, освен ако не им я дадете, и дори тогава те лъжат.
Тед Декър
Животът ни виси на косъм от непредвидими ситуации. В един момент шофирате по пътя, подсвирквайки си мелодия, в следващия момент колата точно пред вас излиза извън контрол и се блъска. Начинът, по който се подготвяте за тези непредвидими събития, определя дали ще живеете или ще умрете. Винаги оставяйте празна лента отдясно или отляво за бягство.
Тед Декър
Тук съм, за да кажа, че не можете да накарате размирните води на живота да изчезнат, като се защитавате от тях. Можете да преминете през тези размирни води само ако им предложите мир и напуснете безопасността на вашата лодка.
Тед Декър
- Ами ако Бог първо е създал всички тези различни видове, различни варианти... и ние сме само видовете, които са убили останалите? - Млъкни - нареди тя. - Ами ако имаше не един Адам, а стотина Адама?
Тед Козматка
Въпросът е, че сме създадени да обичаме красотата. Обичаме красотата, защото Елиън обича красотата. Обичаме песента, защото Елион обича песента. Обичаме любовта, защото Елиън обича любовта. И ние обичаме да бъдем обичани, защото Елиън обича да бъде обичана. По всички тези начини сме като Елион. По един или друг начин всичко, което правим, е свързано с тази разгръщаща се история на любовта между нас и Елиън.
Тед Декър
Това е Глостър, историята на тези места е история на пораженията пред океана.
Тед Козматка
Едно от нещата, които искам да направя, е да бъда достоен модел за подражание. Имам много имейли и неща от деца. Те гледат на мен. Децата получават различни етикети и подобни неща и аз искам тези деца да успеят.
Темпъл Грандин
Хората говорят за лечение на аутизъм. Но ако сте се отървали от всички тези черти, кой ще направи следващия компютър?
Темпъл Грандин
Получавате тези спомени от страх, които е трудно да се отменят.
Темпъл Грандин
Щастието идва при тези, които чакат.
Теодор Драйзер
Проверих джобовете му. Колко унизително! Само за мен обаче. За тези, които крадат, няма значение, те през цялото време бъркат в нечии джобове.
Тереза Боучкова
Успешните революции са тези, които в крайна сметка заличават всички следи от себе си.
Тери Игълтън
Някога скандалната теза на Маркс, че правителствата са обикновени бизнес агенти за международния капитал, днес е очевиден факт.
Тери Игълтън
Аз съм единствената, който може да ме спре... Аз съм тази, който през всичките тези години седи на светофара и чака светлината да светне зелено.
Тери Макмилан
Подобно на тези редки състояния, които карат собствената имунна система на човека да се самонапада, депресията е разстройство, при което азът атакува себе си.
Терънс Риъл
Бъдещето винаги е страшно за тези, които се придържат към миналото.
Тим О'Райли
В социалните мрежи получавате и давате статут чрез тези, с които общувате.
Тим О'Райли
Знаех, че в тези пакети има други пакети, а в тези - пак пакети, по-малки, а в тези трети - много малки пакети, а в тях - може би много повече пакети. Хората обичат пакети.
Тимоте дьо Фомбел
Конституцията си струва да се спести, върховенството на закона си струва да се спести, демокрацията си струва да се спаси, но тези неща могат и ще бъдат загубени, ако всички чакат някой друг.
Тимъти Снайдър
Предишна
1
...
88
89
(Текуща)
90
...
100
Следваща