Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Теза" - страница 80
Най-добрите публични стихотворения не са непременно тези, които отиват по темата като бик на порта.
Андрю Моушън
Склонен съм да откривам екстаза, скрит в обикновените радости, защото не очаквах тези радости да са обикновени за мен.
Андрю Соломон
Спазването на противовъзпалителна диета може да помогне за противодействие на хроничното възпаление, което е основна причина за много сериозни заболявания, включително тези, които зачестяват с възрастта на хората. Това е начин за подбор и приготвяне на храни, базирани на науката, който може да помогне на хората да постигнат и поддържат оптимално здраве през целия си живот.
Андрю Уейл
Въпреки всичките им страхове, ние много малко искаме от тези, които никога не са ни обичали. Ние не искаме съчувствие, болка или състрадание. Ние просто искаме да знаем защо.
Андрю Шон Гриър
Мисля, че би било лошо за един наистина успешен знаменитост, защото познавам тези романисти, при които хората получават култ и имат някаква странна лична привързаност към тях, защото е толкова лично да четеш книга.
Андрю Шон Гриър
Ще направим всичко за тези, които ни принадлежат. Така сме създадени. Хората са склонни да се грижат за собствеността си.
Ане Холт
Тези господа се убиха един друг, за да докажат, че са аржентински рицари и мъже на честта, с което аржентинските рицари и мъже на честта отслабнаха.
Рикардо Пиля
Всеки има "резервоар от талант". Интуицията, интересите и уменията са в основата на талантите. Тези таланти са показатели за вашето призвание. Най-добрият начин да осигурите дългосрочно удовлетворение от работата е да действате според това призвание.
Рикардо Семлер
И така, това, което направихме през всичките тези години, е много просто, е да използваме малкия инструмент, който е три последователни въпроса защо. Защото първото защо винаги имаш добър отговор. Второто защо, започва да става трудно. До третото защо всъщност не знаете защо правите това, което правите.
Рикардо Семлер
Не съм от тези части. Аз съм от малко място, наречено Англия: преди бяхме управлявали света.
Рики Джървейс
Тези, които не са достатъчно умни, за да се подчинят, сме принудени да унищожим.
Рис Боуен
Хората, които постигат най-високи нива на успех - независимо дали в бизнеса или в отглеждането на семейства, или просто в откриването на реализация и удовлетворение и цел в живота - са тези, които поставят фокуса си върху други хора, а не върху себе си.
Рич Девос
Всяко общество се нуждае от хора, които могат да насърчават, стимулират и ободряват. Те са тези, които карат света да работи. Вие можете да бъдете един от тях!
Рич Девос
Тези, които не виждат истината в битка, е по-вероятно да я загубят.
Ричард А. Кнаак
Да бъдем стратегически означава да се концентрираме върху това, което е важно, върху тези няколко цели, които могат да ни дадат сравнително предимство, върху това, което е важно за нас, а не за другите, и да планираме и изпълняваме произтичащия от това план с решителност и твърдост.
Ричард Кош
Тези, които "уловят момента", стават истински богати.
Ричард Кош
В крайна сметка това е публичният характер на тези проекти, които най-много ми харесват. Музеите са нещо повече от просто място за разглеждане на изкуство, те също са граждански и социални центрове.
Ричард Майер
Утре ще накарам тази жена да бъде премахната. Завършек. Няма да имам това. Тя е обида за паметта на Ганди, използвайки тези техники върху нас.
Ричард Морей
Като се замисля назад, неудобно е да си спомням тези думи. Изобщо не ми прилича да участвам в такива самопоздравителни хиперболи, но това се случи. Казах го, защото бях отчаян. В този конкретен момент имах нужда да се чуя да го казвам. Защото, за да продължа напред, трябваше да повярвам, че тази лудост има някакъв смисъл извън мен. И Джейсън също. Изглежда толкова малко нещо. Но като изрекохме тези думи на глас, успяхме да отместим фокуса от умората и да прегърнем една идея, която започна да пуска корени онази сутрин по време на моята медитация преди плуване.
Рич Рол
Понякога се предполага, че [нацисткото икономическо] възстановяване е продукт на специфична фашистка икономическа стратегия, която го отличава от усилията за възстановяване на други капиталистически държави. Макар малцина да не се съгласят, че нацисткият режим е имал редица ясни идеологически предпочитания, що се отнася до икономиката, политиките, провеждани през 1933 г., имат много общо с тези, приети в други страни, и с политиките на предхитлеристките правителства.
Ричард Овъри
Няма хора които са по-низши, от тези, които не осъзнават изобилието в своя живот.
Ричард Пол Еванс
Белите на юг предпочитат чернокожите, които работят за тях и крадат, отколкото тези, които смутно съзнават човешкото си достойнство.
Ричард Райт
Предишна
1
...
79
80
(Текуща)
81
...
100
Следваща