Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Теза" - страница 55
Не принадлежа на тези, които дават обещания, които не могат да изпълнят.
Ангела Меркел
Кобенският шаман инжектира в главата на начинаещия кристали от скален кристал, които изяждат мозъка и очите му, заменят тези органи и стават негова сила.
Мирча Елиаде
Истинските приятели са тези, у които "една душа в две тела".
Мишел дьо Монтен
Ние сме свободни да вземаме решения за отношенията си с противоположният пол, ако тези отношения не противоречат на общественият морал.
Мишел Пфайфър
Никога не трябва да се връщаш на тези места, където някога си била щастлива.
Морис Дрюон
Ние сме животни. Ние сме насилници. Престъпници сме. Не сме толкова далеч от горилите и маймуните, тези красиви създания.
Морис Сендак
Нашият разум не познава граници, освен тези, които създаваме самите ние.
Наполеон Хил
Системата на образованието е филтър, който пресява тези, които не умеят да се подчиняват. Говори едно, а мисли друго. Този, който не се справя с желанието да каже на учителя: "Ти си глупак". Затова и че по време на работа ще бъдат задължени.
Ноам Чомски
Той принадлежеше към тези хора, за които се забравя лесно, когато са наоколо, но за които често си спомняш, когато ги няма.
О. Хенри
Участвайте в помощта на тези, които са по-малко щастливи в този живот. Никога не знаеш, кога на теб самия ще ти потрябва помощ.
Пинк
Всички имаме огромен брой области, в които нямаме талант или умения и малък шанс да станем дори посредствени. В тези области работниците, работещи със знания, не трябва да поемат работа, работни места и задачи. Необходима е много повече енергия, за да се подобри от некомпетентност до посредственост, отколкото за да се подобри от първокласно представяне до съвършенство.
Питър Дракър
Ние не носим отговорност за всяка мисъл, която се лута през ума ни. Но ние носим отговорност за тези, които държим там. Ние сме особено отговорни за този, който поставяме там.
Питър МакУилямс
Няма отговор на нито един от тези въпроси. Въпрос на време и време, на морета и сезони, на вдишване и издишване. Въпрос на баланс е.
Питър МакУилямс
Видите ли актьор, който се смее по всеки повод, то бъдете уверен: той е безработен. Тези, които работят, са уморени и изобщо не говорят.
Робърт Блох
За да получите истинско удоволствие от тези момичета, на вас са ви необходими три неща: време, пари и късогледство.
Робърт Орбън
А справедливостта е забрана, която ти налагаш на определени неща, въпреки че те с нищо не се отличават от тези, над които няма забрана.
Робърт Пен Уорън
Животът е пълен с врати, които не се отварят, когато почукате по тях - не по-малко от тези, които се отварят, когато изобщо не искате.
Роджър Зелазни
Приеми се дават за тези, които не са поканени.
Салвадор Дали
Тези режисьори вечно хапят ръката, която им носи златни яйца.
Самюъл Голдуин
Обичайно не отговарям на въпроси за личният ми живот, но все едно периодически разбирам, колко пъти съм се омъжила, колко пъти съм била бременна, при това от тези, с които аз нито веднъж не съм се срещала.
Сандра Бълок
Конкурентните предимства, които пазарът изисква, са някой по-човечен, свързан и зрял. Някой със страст и енергия, способен да вижда нещата такива, каквито са и да преговаря по множество приоритети, докато взема полезни решения без тревога. Гъвкав в лицето на промяната, издръжлив в лицето на объркването. Всички тези качества са избор, а не таланти и всички те са достъпни за вас.
Сет Годин
Нуждаем се от ученици, които могат да се научат как да учат, които могат да открият как да се настояват и са достатъчно щедри и честни, за да се ангажират с външния свят, за да сбъднат тези мечти.
Сет Годин
Предишна
1
...
54
55
(Текуща)
56
...
100
Следваща