Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Теза" - страница 50
Постоянно получаваме тези съобщения, за да се занимаваме със собствената си работа и да гледаме от другата страна, ако искаме да бъдем добре харесвани, да не казваме истината, да не говорим мислите си или да казваме нещо твърде интензивно. Е, тук ви казвам, че този подход не само ви кара да участвате в престъпленията на други хора срещу тях самите, но е рецепта за посредственост и заблуда.
Кели Кътроун
Не приемам лекомислено, че донесох живот на този свят. Те ви очакват всеки ден, тези сладки малки ангелчета. Трябва да имате време, за да си взаимодействат ежедневно.
Кели Кътроун
Мисля, че идеята, че едно общество трябва да бъде отговорно за всички свои граждани, тези, които се справят добре и тези, които не го правят, наистина е предпоставка за добро общество.
Кенет Ароу
Еволюционната теория има тенденция да обяснява доста добре в ретроспекция как са се появили различни видове. Не е много добър в прогнозирането. Въпреки това не може да се каже, че в тази област не се получават много знания. По същия начин, с тези сложни физически явления между физиката на твърдото тяло, можете да кажете много неща, без задължително да знаете следващата стъпка.
Кенет Ароу
Според мен по-нататъшното разглеждане на тези възгледи ще ни помогне да намерим изход от сегашната безизходица и ще ни разкрие видовете сгради и градове, изисквани от информационното общество.
Кензо Танге
Любителите, които се взират в колоритна реклама нямат нищо общо с тези, които са заинтересувани към покупка.
Клод Хопкинс
След като жените започнат да поставят под въпрос неизбежността на своето подчинение и да отхвърлят конвенциите, свързани преди с него, те вече не могат да се оттеглят в безопасността на тези конвенции.
Кристофър Лаш
Русия не контролира цените на петрола - ОПЕК го прави. Така че Русия е заложник в ръцете на тези, които контролират тези цени.
Кристофър Писаридис
Научих, че много често най-нетолерантните и тесногръди хора са тези, които се поздравяват за тяхната толерантност и откритост.
Кристофър Хитчънс
Никога не разбирам тези, които считат, че синтезаторната музика не е истинска. Какъвто и инструмент използваме, музиката все идва от човека, а не от самият инструмент. Важен е не инструмента, а това, как го използваш.
Алън Уайлдър
Решете, че ще обичате хората около вас, дори тези, които не харесвате особено - или може би особено тези, които не харесвате.
Лари Бъркет
Синдикатите, далеч не се задоволявайки с тези декларации, установиха международни връзки и подкрепиха всяка политика, основана на умиротворението и разбирането.
Леон Жуо
Ако иракчаните не успеят да приложат реформите, ако не успеят да се справят с насилието, няма нищо, което Съединените щати могат да направят, военно или по друг начин, което да реши тези проблеми. Те трябва да поемат основната отговорност да управляват себе си.
Леон Панета
Но докато всички се молим за мир, ние не винаги като свободни граждани подкрепяме политиките, които водят за мир или отхвърлят тези, които не го правят. Искаме нашия собствен мир, създаден по наш начин.
Лестър Пиърсън
Те имат пари и позиция, а Ан няма такива. Удивително е колко често можеш да си прав, стига тези две неща да работят в твоя полза.
Либа Брей
Тъй като страданието не дава права на жертвите си, ние, които сме свидетели, сме отговорните за възстановяването на тези загубени права.
Лив Улман
Само бездарният режисьор си представя себе си във всяка част, иска да се изобразят собствените му мисли и емоции; само бездарните са тези, които правят собствените си ограничения и на актьорите.
Лив Улман
Имаше толкова много внимание, което беше фокусирано върху моята история и това, което създаде, беше възможност за мен да споделя какви бяха инструментите, какви бяха стратегиите, какво беше мисленето, което ме накара да преодолея тези граници.
Лиз Мъри
Имам три доведени семейства, както и моето семейство. Трябваше да се приспособя към тях и също да се въртя напред-назад сред тях. Станах наблюдател на човешката природа, защото когато си в тези ситуации, трябва да бъдеш.
Лили Кинг
Вие скърбите по тези времена, когато мъжете бяха истински мъже и сами писаха драйверите за устройствата?
Линус Торвалдс
На нас са ни необходими два вида познати: тези, на които можем да се оплакваме в живота, и тези, пред които можем да се хвалим.
Логан Смит
Мисля, че като цяло ръководителите на терористични групи са много, много умни хора. Освен това са страхотни манипулатори. Бих предположил, че култовите лидери са идентични. Тези хора са много силни, имат много силна харизма.
Лорета Наполеони
Предишна
1
...
49
50
(Текуща)
51
...
100
Следваща