Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Теза" - страница 47
Ветеринарите правят това, което лекарите са използвали - диагностицират нараняването или състоянието, закърпват го възможно най-добре и ви напомнят, че тези неща се случват и че в живота ние също сме в средата на смъртта.
Джейн Смайли
Страхотното при сладководните риби е, че повечето от тях са невероятно грозни, много от тях са, така че никой не може да не изглежда добре до някои от тези неща.
Джереми Уейд
Много от тези индустрии срещат трудности при намирането на надеждни работници с необходимите умения.
Джери Рубин
Ако проследите всички онези звена от веригата, които трябваше да са налице, за да съм тук, законите на вероятността поддържат, че самото ми съществуване е чудотворно. Но след много десетилетия, по-малко от сто години, те се изплащат и аз преставам да бъда. Така че, докато всички те са събрани и координирани да ме направят, тогава - и аз й говоря от името на всички тези трилиони атоми - аз наистина трябва да се възползвам максимално от нещата.
Джим Ал-Халили
Ние сме тези, на които се преструваме.
Джой Филдинг
Мисля, че в процеса на писане се случват всякакви неочаквани неща, които отдалечават поета от плана му и че тези инциденти наистина са това, което имаме предвид, когато говорим за поезия.
Джон Ашбъри
Хората по цял свят са наследили една болест: те са уверени, че първо проблемите в живота решава икономиката, и като второ, тези проблеми се решават интелектуално.
Джон Касаветис
Отдавна се научих да не се безпокоя за тези неща, които не мога да контролирам. Вие се безпокоите за това, че самолета сега ще падне? Вие какво, пилот ли сте?
Джон Малкович
Не започвайте с подробностите. Започнете с ключовите идеи и по йерархичен начин оформете детайлите около тези по-големи понятия.
Джон Медина
Нищо уникално лошо не ми се е случвало в личния ми живот, но всички редовни малки лоши неща са се натрупали, за да ме направят невротичен човек. И тези приключения са моят начин да се опитам да осмисля това.
Джон Ронсън
Трябва да се научим да разпознаваме истините на природата, въпреки че не ги разбираме, тъй като някои от тези истини все още могат да бъдат извън способността на човешкия ум да разбере. Това, от което се нуждаем, е сложна рецепта за смирение, въображение, отдаденост на истината и най-вече увереност във вечната мъдрост на природата.
Джон Сарно
Бъдете лоялни към тези, които са верни на вас. И уважавайте всички, дори враговете и конкурентите.
Джон Сина
Искам да дам теории на хората, искам да ги изложа на научни истории, които ги принуждават да преоценят начина, по който използват тези три килограма месо в главата си.
Джона Лерър
Всички времена изглеждат специални за тези, които живеят в тях.
Джонатан Уийнър
Като деца някак има страх, че тези побойници могат да сложат край на живота ви, ако искат. Всичко е взривено и понякога се случва такова ужасно нещо.
Джордан Пийл
Всички тези приказки за хора, седнали и съчиняващи симфонии, сякаш пишат писмо, са много преувеличени; поне не е така в моята работа.
Джордж Гершуин
Начините, по които тези икономически процеси, до голяма степен произхождащи от САЩ, са преминали в кратки срокове по света, са спиращи дъха и, за съжаление, добре илюстрират основните теми на тази книга.
Джордж Ритзър
В крайна сметка ключовият момент е, че за да разберем по-добре тези процеси, ние придобиваме по-нюансиран и сложен усет за фундаменталната природа на глобализацията.
Джордж Ритзър
Също така често се твърди, че неолиберализмът, особено неолибералната икономика, помага на тези в облагодетелстваните категории и наранява, често тежко, тези в категориите в неравностойно положение.
Джордж Ритзър
Пътуващият, разбира се, трябва винаги да бъде предпазлив от прекалено широкото обобщение. Но аз съм американец и оскъдността на данните не ме спира да правя излишни неясни концептуални изявления и, ако е необходимо, да следя тези изявления с войски.
Джордж Сондърс
Тези от нас, които пишат, прекарват целия си живот в безкраен клас по английски.
Джос Уедън
На Христос може да се вярва, че пази Словото Си, че Той ще замени тъпото ни съществуване с радостен, изобилен живот! И докато истинската любов, пълното приемане и пълната сигурност са рядкост в нашия неистов свят, библейските доказателства, че нашите желания в тези области ще бъдат изпълнени в Христос, са в изобилие.
Джош Макдауел
Предишна
1
...
46
47
(Текуща)
48
...
100
Следваща