Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Теза" - страница 46
Климатът, икономическата ситуация, нарастващата раждаемост; нито едно от тези неща не ми дава много надежда или причина да бъда оптимист.
Дейвид Атънбъро
Вярвам в съществуването на демони, но си мисля, че те нищо не разбират от човешкия живот и затова постоянно нападат тези, които не заслужават това.
Дейвид Духовни
Всяко дете ходи на училище, изпълнено с въпроси за значението. Знаеш ли, "Какво е моето място във Вселената? Какво означава да си човек? Какво представляват хората?" Съществуващите курсове не могат да ви помогнат да отговорите на тези въпроси. Те дори не могат да ви помогнат да ги попитате.
Дейвид Крисчън
Съвременните научни знания се появиха на части. Историците писаха за човешката история; физиците се занимаваха с материалния свят; и биолози са изследвали света на живите организми. Но имаше малко връзки между тези дисциплини, тъй като изследователите се съсредоточиха върху правилното определяне на подробностите.
Дейвид Крисчън
Самоубийството е най-тъпият възможен начин за отмъщение. Защо така? Защото хората, на които искате да отвърнете, са същите хора, които дори няма да ви запомнят седмица след като ви няма, докато хората, които искате да спестите най-много - хората, които ви обичат, са тези, ще трябва да живеят с болката от самоубийството ви до края на живота си.
Дейвид Либерман
Лоши неща се случват. И човешкият мозък е особено умел да се уверява, че ние следим тези събития. Това е адаптивен механизъм, важен за оцеляването.
Дейвид Пърлмътър
Дълбоко съм убеден, че най-успешните делови връзки са основани на доверие, взаимно разбиране и преданост - тези качества, без които е невъзможна близката дружба.
Дейвид Рокфелер
Изкуството е вградено в природата и тези, които могат да го извлекат, го имат.
Албрехт Дюрер
Аз лично вярвам, че тези, които са лидери с политическа власт по света, ще бъдат принудени някой ден, рано или късно, да отстъпят на здравия разум и волята на хората.
Алва Мюрдал
Големите фондови компании имат много начини да увеличат възвръщаемостта на младите фондове, които искат да популяризират. И поне една от тези игри включва популярни предложения.
Алекс Беренсън
Всичко, което трябва да знаете за планирането, е двойно. 1. Дайте на героите си цели. 2. Не им позволявайте да постигнат тези цели.
Дж. А. Конрат
Вярвам в безусловна любов и равенство. Исус Христос даде пример за тези качества.
Джак Канфийлд
Когато поставите нещо там по света, има всички тези думи, които не искате да чуете, за които се надявате хората да не ги казват. Не харесвам нищо, което започва с "пре" - като преминало, преоткриване, пресъздаване - мразя това. Винаги е като да живееш в миналото - да копираш, да подражаваш.
Джак Уайт
Ние бяхме като бяло семейство от 20-те години или нещо подобно. Родителите ми имаха този странен, различен начин да гледат на нещата от хората, които ни заобикаляха. Ходих в изцяло мексиканско училище и изцяло черна гимназия и не много хора на тези места харесваха същите неща като мен.
Джак Уайт
Енергийното изцеление се основава на предположението, че заболяването е резултат от нарушения в енергиите на тялото и енергийните полета и може да бъде решено чрез намеси в тези енергии и енергийни полета.
Джед Даймънд
Ясно е, че ако Господ не реши да ни се обясни, което често не прави, Неговата мотивация и цели са извън обсега на смъртния човек. Това на практика означава, че много от нашите въпроси - особено тези, които започват с думата "защо" - засега ще трябва да останат без отговор.
Джеймз Добсън
Това не е истина. Всеки е предприемач. Единствените умения, от които се нуждаете, за да бъдете предприемач, са способността да се проваляте, да имате идеи, да продавате тези идеи, да ги изпълнявате и да бъдете постоянни, дори когато се провалите, да се научите и да преминете към следващото приключение.
Джеймс Алтъчър
Златният стандарт е идеалната парична система за тези, които създават богатство чрез изобретателност, предприемачество и упорита работа. Златните стандарти са облагодетелствани от онези, които не създават богатство, а вместо това се стремят да извличат богатство от другите чрез инфлация, вътрешна информация и манипулация на пазара.
Джеймс Рикардс
Сега съвременните икономики имат много ефективен механизъм за решаване дали заплатите наистина са твърде високи: това се нарича свободен пазар. Така се определят заплатите на повечето хора, в края на краищата, включително тези на бейзболистите от главната лига и европейските футболисти.
Джеймс Суровецки
С усъвършенстването на технологиите аватарите на екрана приличат все повече на реални хора. Когато обаче започнат да изглеждат твърде реални, ние се отдръпваме. Тези почти хора не са съвсем наред; изглеждат зловещи, като зомбита.
Джеймс Суровецки
Когнитивните и характерни умения работят заедно като динамични допълнения; те са неразделни. Уменията раждат умения. По-мотивираните деца учат повече. Тези, които са по-информирани, обикновено вземат по-мъдри решения.
Джеймс Хекман
Може да не станете знаменитост. Може дори да изпитате много болести или развод или нещастие. Но мисля, че все още има нишка от индивидуален характер, която определя как ще живеете през тези неща.
Джеймс Хилман
Предишна
1
...
45
46
(Текуща)
47
...
100
Следваща