Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Теза" - страница 45
Ако толерантността се вземе до степен, в която толерира унищожаването на същите тези принципи, които на първо място позволяват толерантността, тя става непоносима.
Гаетано Моска
Много от начините за реклама на книга - корицата, независимо дали някой я вижда в метрото или в книжарница - тези неща бързо ще намалят, когато преминем към електронен модел.
Гари Щейнгарт
Чета истински книги. На хартия. Знаете ли, тези печатни книги? Чувствам, че това е последното нещо, което правя, за да подкрепя моята индустрия. И мисля, че те миришат страхотно.
Гари Щейнгарт
Мисля, че е по-трудно да се избегне размисълът върху тези по-големи модели на историята или обществото, когато те толкова настойчиво поставят под въпрос правото ви на съществуване.
Гарт Грийнуел
- Истинското измерване на стойността на човека не е това, което според тях вярва, а това, което прави в защита на тези вярвания, - каза той. - Ако не действате според убежденията си, те вероятно не са реални.
Глен Грийнуолд
Определението за краен авторитарен е онзи, който е готов сляпо да предположи, че правителствените обвинения са верни, без представени доказателства или възможност да оспори тези обвинения.
Глен Грийнуолд
Правата на свобода на словото означават, че на държавните служители е забранено да създават списъци с одобрени и неодобрени политически идеи и след това да използват силата на държавата, за да наложат тези предпочитания.
Глен Грийнуолд
Елитен клас, който е свободен да работи без ограничения - независимо дали ограниченията налагат върховенството на закона или страхът от отговорите на тези, които са засегнати от тяхното поведение - е елитен клас, който ще граби, деградира и изневерява на воля и ще действа безкрайно укрепва собствената си сила.
Глен Грийнуолд
Никога не съм искала да бъда мъж - на мен ми е жал за тези неприспособени към живота създания.
Глен Клоуз
Нека се заемем с поставянето на високи стандарти за живот, любов, творчество и мъдрост. Ако очакванията ни в тези области са ниски, няма вероятност да изпитаме уелнес. Поставянето на високи стандарти прави всеки ден и всяко десетилетие заслужаващо да се очаква.
Грег Андерсън
Ти ни излъга. Ти ни даде фалшива надежда. Вие ни казахте, че бъдещето е нещо, което да очакваме с нетърпение. И най-тъжното е, че повечето деца дори не осъзнават каква съдба ни очаква. Няма да го разберем, докато не стане твърде късно. И все пак ние сме късметлиите. Тези, които ще бъдат засегнати най-тежко, вече си понасят последствията. Но гласовете им не се чуват.
Грета Тунберг
Всички тези хора, с които интервюирам, струват десет пъти повече от мен.
Греъм Нортън
Трябва да научим студентите, както и ръководителите, как да провеждат експерименти, как да изследват данните и как да използват тези инструменти за вземане на по-добри решения.
Дан Ариели
Най-тъмните места в ада са запазени за тези, които поддържат своя неутралитет във време на морална криза.
Дан Браун
-Тези моменти бяха чудни и божествени, случаи, когато завесата между небето и земята се разкъса и цялото човечество стана свидетел на чудото на ефирните същества.
Даниел Трусони
Зарядът ще промени живота ви. Нашите мозъци са здраво свързани, за да отговорят на конкретни човешки двигатели, а научаването да използваме и активираме тези двигатели е тайната на успеха и щастието. Това е умна и красиво написана книга и тя ще наелектризира живота ви. Вземете тази книга!
Даниъл Г. Еймън
Винаги, когато се чувстваме стресирани, това е сигнал, че мозъкът ни изпомпва хормоните на стреса. Ако се поддържат в продължение на месеци и години, тези хормони могат да разрушат здравето ни и да ни направят нервна катастрофа.
Даниъл Голман
Компаниите на Изток поставят много повече акцент върху човешките взаимоотношения, докато тези от Запада се фокусират върху продукта, най-важното. Изглежда, че западняците имат повече нужда от постижения, докато на изток има повече нужда от принадлежност.
Даниъл Голман
Всеки път, когато докоснете тези, които имат власт над медиите, те се стремят да ви спрат.
Дарио Фо
Понякога изграждате тези стени, изграждате и изграждате и изграждате тези стени и си мислите, че са толкова здрави, но тогава някой може да дойде и да ги преобърне само с пръсти или с тежестта на дъха си.
Деб Калети
Най-лошите лъжи от всички са тези, които си казваме. Те са най-вредните.
Дебора Кинг
Често като интервюиращ, особено когато говорите с добре видими хора, известни личности и е известно, че са се случвали негативни неща, те не искат да говорят за това или трябва наистина да се справите. Трябва внимателно да изградите разговора, така че те да се чувстват достатъчно отворени, за да обсъдят с вас някои от тези неща.
Дейв Ицкоф
Предишна
1
...
44
45
(Текуща)
46
...
100
Следваща