Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Теза" - страница 4
Аз няма да променя начина, по който изглеждам или начина, по който се чувствам, за да съм част от нещо. Аз винаги съм бил откачен. Аз съм бил откачен през целия си живот и трябва да живея с това, нали знаете. Аз съм един от тези хора.
Джон Ленън
Аз съм категорично "за" идеята за разделението на Църквата и Държавата. Моята идея е, че тези две институции ни прецакват достатъчно сами по себе си, така че и двете накуп би означавало сигурна смърт.
Джордж Карлин
Тези, които се надяват и няма какво да губят са най-опасните хора на света.
Едмънд Бърк
Презрението към парите се случва често - особено сред тези които ги нямат.
Жорж Куртелин
Нещастни са тези хора, на които всичко им е ясно.
Луи Пастьор
Може да се разбереш с тези, които говорят на друг език, но не и с онези, които в същите думи влагат друг смисъл.
Жан Ростан
Ние не сме толкова благодарни на тези, които са ни помогнали, колкото на онези, които са могли да ни навредят, но са се въздържали.
Мария фон Ебнер-Ешенбах
Привързват ни към живота тези, на които служим за опора.
Мария фон Ебнер-Ешенбах
Прощавам на тези, които не споделят мнението ми, но не прощавам на тези, които не споделят своето собствено мнение.
Шарл Морис дьо Талейран
Да си колекционер на книги означава да съчетаваш най-лошите характеристики на наркоман с тези на скъперник.
Робъртсън Дейвис
Войната никога не е икономически изгодна, освен тези, които са в състояние да печелят от военни разходи.
Рон Пол
Обичам тези хокейни майки. Знаете ли каква е разликата между майка на хокей и питбула? Червило.
Сара Пейлин
Работите ли под впечатлението, че чета тези ваши меморандуми? Не мога дори да ги вдигна.
Франклин Делано Рузвелт
Опитах се да удавя мъката си, но тези копелета са се научиха да плуват.
Фрида Кало
Първоначално по-богатите страни били тези, на които природата е най-изобилна; сега по-богатите страни - тези, в които човек е най-активен.
Хенри Томас Бъкл
Надеждата е основа на нашата нация, че съдбата не е написана за нас, а я пишем сами - всички тези хора, които не са доволни от светът който им е даден, а са се осмелили да направят светът такъв, какъвто трябва да бъде.
Барак Обама
Наслаждавам се на тези, които неправилно ме разбират през по-голяма част от времето. Това е прекрасно.
Били Джо Армстронг
Най-успешните хора в края на краищата, са тези, чиито успех се явява резултат на устойчив ръст.
Александър Бел
Обичам тези, които копнеят за невъзможното.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Загубата на време е най-тежка за тези, които знаят повече.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Всички дългове се връщат, макар и не винаги от тези, на които сме ги предоставили.
Мария фон Ебнер-Ешенбах
Често извиняваме тези, които ни досаждат, но не можем да простим на онези, на които ние досаждаме.
Франсоа дьо Ларошфуко
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
100
Следваща