Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Теза" - страница 36
Евреите управляват всички банки. Е, ние го правим. Евреите управляват медиите. Е, ние го правим. Знаеш ли, имам предвид, че са прави за всички тези неща.
Майло Янопулос
Ние сме в зората на технологична надпревара във въоръжаването, надпревара във въоръжаването между хора, които използват технологията за добро, и тези, които я използват за зло.
Марк Гудман
Уважавам тези, които гледат напред и обичат промените. Просто обожавам промените. Вземете мен за пример!
Марк Джейкъбс
Тези, които наистина ни обичат, никога няма да поискат съзнателно да бъдем различни от нас.
Марк Непо
Тялото поддържа баланс само по няколко начина. В края на деня заболяването се появява, когато тези основни системи са изгубени.
Марк Хаймън
Четенето на тези книги ме убеди, че законите на нравствеността са относителни, обусловени от географското положение и социалното устройство.
Донасиен Алфонс Франсоа дьо Сад
Аз съм просто момиче в униформа на медицинска сестра, но това не означава, че знам как да спася тези мъже, а те - те са мъже в униформи, но това не означава, че знаят как да умрат.
Маркъс Седжуик
Всички религиозни водачи и духовни учители наблягат на намирането на истинско място в нас. Хората, които обсебващо следват тези лидери вместо собствената си цел, се привързват към духовния водач и стават фанатични и контролиращи. Ето защо Исус се опита да каже на своите последователи да не се привързват към външната форма.
Марта Бек
Да бъдеш бегач означава да научаваш непрекъснато житейски уроци. Да бъдеш треньор означава не само да преподаваш тези уроци, но и да ги усещаш в сърцевината на мозъка си. Самият акт на надминаване на личните граници в тренировките и състезанията ще насочи ума и тялото към по-висша цел до края на живота на моите бегачи. Задоволяване на посредствеността-уреждане вместо натискане-тези, които се учат да бъдат най-добрата версия на себе си, знаят тайната на пълноценния живот.
Мартин Дъгард
Психологията е много по-голяма от просто медицината или поправянето на нездравословни неща. Става въпрос за образование, работа, брак - дори за спорт. Това, което искам да направя, е да видя психолози, които работят, за да помогнат на хората да изградят силни страни във всички тези области.
Мартин Селигман
Някои смятат, че много оптимистичните хора имат доброкачествени илюзии за себе си. Тези хора може да мислят, че имат повече контрол или повече умения, отколкото всъщност имат. Други са открили, че оптимистичните хора се справят добре с реалността. Журито все още е навън.
Мартин Селигман
Когато лекарството влезе в тялото и спре болката, вибрациите от комбинираните вещества спират, а различните вещества се връщат в първоначалните си състояния, в които излъчват първоначалните си вибрации. Въпреки това, ако тези вибрации увредят други клетъчни структури, тогава ще доведат до вредни странични ефекти.
Масару Емото
Тези, които не могат да признаят себе си, в крайна сметка ще се провалят.
Масаши Кишимото
С течение на годините мнозина в обществото станаха вцепенени за новини за финансова корупция, отчасти защото твърде много от тези истории включват престъпления между банкери.
Мат Таиби
И майка ми, и аз имаме близки групи приятели, които включват и други писатели, и тези приятелства са много важни за нас.
Мег Уолицър
Истината е всичко в крайна сметка. Това е най-голямата сила в света да направи всички хора равни. Ако всички знаят каква е истината, никой не може да използва лъжи, за да раздели тези хора и да ги обърне един срещу друг.
Мел Одом
Винаги се говори толкова много за греховете на бащите, но греховете на майките са тези, които е най-трудно да не се повторят.
Мелани Бенджамин
- Част от мен си отиде, - ми каза тя веднъж, докато пазарувахме сутиен. - Мисля, че сме съставени от всички тези различни парчета и всеки път, когато някой си отиде, оставаш с по-малко от себе си.
Мелина Маркета
Някак си, дори и в най-лошите времена, най-малките частици от доброто оцеляват. Важна беше хватката, в която човек държеше тези фрагменти.
Мелина Маркета
О, Боже, Франки, дишам в ритъм с този човек. Мислиш ли, че това не е моята плът и кръв след всичките тези години?
Мелина Маркета
Тези, изпълнени със страх, бяха най-опасните от хората.
Мелина Маркета
Ако имаше едно оръжие срещу тези диваци, то не признаваше съществуването им.
Мелина Маркета
Предишна
1
...
35
36
(Текуща)
37
...
100
Следваща