Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Теза" - страница 33
Прочетете малко, но с удоволствие ще изглеждате по-начетени от тези, които четат много, но без удоволствие.
Орхан Памук
Има неща по-важни от парите, но без пари не можеш да купиш тези неща.
Проспер Мериме
От съществуването на мъжкият пол решително няма никаква необходимост, с изключение на тези редки случаи, когато е нужно да се премести пиано.
Ребека Уест
Няма по-опасни капани, отколкото тези, които си поставяме сами на себе си.
Реймънд Чандлър
Адвокат от тези, които желаеш за свой враг.
Реймънд Чандлър
Светът управляват тези, на които сме позволили да управляват.
Ричард Гиър
Обичам дамската мода, но жените не се нуждаят от мен толкова, колкото мъжете. Мъжете са тези, които нямат какво да облекат.
Роберто Кавали
Аз съм един от тези актьори, които никога не са се изтъквали като забележителни хора. Трябваше отрано да реша дали ще бъда актьор или личност.
Робърт Де Ниро
"Щастие с пари не се купува". Обичайно това се чува от тези, които нямат нито едното, нито другото.
Робърт Орбън
Бях без ум по него, а сега даже не мога да го гледам. Колко непостоянни са тези мъже!
Анри Бек
Не големите събития са тези, които ни нараняват най-много, а по-скоро най-малката, съмнителна промяна в тона в края на изречена дума, която може да разоре в най-дълбокото място на сърцето ти.
Стив Мартин
Лидерите водят, но в крайна сметка хората са тези, които доставят.
Тони Блеър
Смисълът на живота са тези цели, които ви карат да го оцените.
Уилям Джеймс
Писателите, които нямат какво да кажат, са тези, които можете да си купите, другите имат твърде висока цена.
Уолтър Липман
Моите композиции възникнаха от разбирането ми за музиката и болката ми; тези от тях, които сами пораждат болка, изглежда са направили света най-малко щастлив.
Франц Шуберт
Хората няма да се грижат за тези, които не са способни да се грижат сами за себе си.
Фредерик Дъглас
Вашият живот ще бъде развален не от хората, които сте уволнили, а от тези, които не сте.
Харви Маккей
За тези, които обичат... времето е вечност...
Хенри ван Дайк
Но защо са тези вечни оплаквания? Няма ли радост в живота?
Аугуст Стриндберг
Една от най-великите неща, на която е способна трагедията, е приемането на нов смисъл на тези думи, които ние използваме всеки ден: любов, дом, семейство, преданост и завист.
Бен Кингсли
Всичко идва при тези, който не умеят да чакат.
Ада Леверсън
Скромността - това е украшение за тези, при когото няма други достойнства, а нейната видимост е извънредно полезна за този, у когото има достойнства.
Ада Леверсън
Предишна
1
...
32
33
(Текуща)
34
...
100
Следваща