Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Теза" - страница 22
Истината е, че са възможни други геометрични системи, но в крайна сметка тези други системи не са пространства, а други методи за измерване на пространството. Има само едно пространство, въпреки че можем да си представим много различни многообразия, които са измислици или идеални конструкции, измислени с цел определяне на пространството.
Пол Карус
Веднъж ме попитаха, какви момичета харесвам. Отговорих им, че са тези, които одобрява майка ми.
Райън Гослинг
Баща ми беше полицай, преди да се пенсионира. Един от братята ми също е полицай и мисля, че някак се очакваше да направя нещо по тези линии, като да стана пожарникар или нещо подобно.
Райън Рейнолдс
Хората, при които има много свободно време, обичайно го провеждат при тези, които съвсем го нямат.
Рене Клер
Изкуството на живописта, което е добре да се нарече изкуство на подобието, може да изрази в цветове идеята, вестявайки в себе си само тези образи, които предлага видимият свят, и интуицията подсказала на художника, как да ги разположи, за да изрази тайната.
Рене Магрит
В тези дните хората знаеха, как да пишат малки ефективни програми - навик, който в последствие беше изгубен.
Андрю Таненбаум
Човешките тела са предназначени за редовна физическа активност. Заседналият характер на голяма част от съвременния живот вероятно играе съществена роля в епидемичната честота на депресия днес. Много проучвания показват, че пациентите с депресия, които се придържат към режим на аеробни упражнения, се подобряват колкото тези, лекувани с лекарства.
Андрю Уейл
В живота не даваме на служителите достатъчно свобода на действие. Ако се огледате в офиса на Семко, ще видите много празни бюра. Въпросът е - къде са тези хора? Нямам ни най-малка представа, но не ме интересува.
Рикардо Семлер
Да уважаваш хората означава да уважаваш всеки от тях, а не само тези, на които искаш да направиш впечатление.
Ричард Брансън
Едни хора искат да станат президенти на банки. Други да грабят тези банки.
Ричард Форд
Жалете онези с които природата злоупотребява, никога тези, които злоупотребяват с природата.
Ричард Шеридан
Бъдещето принадлежи на тези, които учат повече умения и ги съчетават по творчески начин.
Робърт Грийн
Има ли наистина един вид живот, който е най-подходящ за всеки от тези хора?
Робърт Нозик
Мисля си, че светът би станал много по-добър, ако папараците преследваха всички тези банкери и милярдери.
Робърт Патинсън
Да настояваш за своето място в схемата на нещата и да живееш според това място. Да даваш възможност на другите да достигнат до някакво място в схемата на нещата. Да правиш тези неща означава да сбъдваш приказките.
Робърт Фулам
Тристан и Изолда имаха късмета да умрат, когато го направиха. Щеше да им омръзне от всички тези боклуци след година.
Робъртсън Дейвис
Бъдещето е на тези компании, които виждат бедните като свои клиенти.
С. К. Прахалад
Винаги се старая да работя с най-добрите. Когато работиш с тези, които те превъзхождат, у теб се появява шанс да надминеш сам себе си.
Сам Рокуел
Изкуствата (живопис, поезия и т.н.) не са само тези. Яденето, пиенето, разходките също са изкуства; всеки акт е изкуство.
Сесар Валйехо
Ето така и започна моята кариера. Във всеки от тези филми... беше снимана от режисьори, които искаха да заявят, че расизмът е неправилен.
Сидни Поатие
Тези, които могат да излекуват, могат да навредят; тези, които могат да се излекуват, могат да убият.
Силия Рийс
Мисля, че трябва да сте много по-сигурни и много по-малко ядосани, за да се доверите на простите. Трябва да сте на доста добро място, за да се доверите на тези прости, очевидни отговори и, най-важното, да ги използвате.
Спенсър Джонсън
Предишна
1
...
21
22
(Текуща)
23
...
100
Следваща