Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Теза" - страница 13
Най-ценният подарък, който можем да предложим на някого, е нашето внимание. Когато вниманието обхваща тези, които обичаме, те ще цъфтят като цветя.
Тик Нят Хан
Ако погледнете дълбоко в дланта си, ще видите вашите родители и всички поколения на вашите предци. Всички те са живи в този момент. Всеки присъства в тялото ви. Вие сте продължението на всеки от тези хора.
Тик Нят Хан
Хората страдат, защото са хванати във възгледите си. Веднага щом пуснем тези изгледи, ние сме свободни и не страдаме повече.
Тик Нят Хан
Седемте смъртни греха на християнската църква са: алчност, гордост, завист, гняв, лакомия, похот и леност. Сатанизмът се застъпва за отдаването на всеки от тези "грехове", тъй като всички те водят до физическо, умствено или емоционално удовлетворение.
Антон Шандор Ла Вей
Оптимизирането на отговорите на икономическите агенти е едновременно възможно, само ако правилните цени вече са им известни. Но тези цени трябва сами по себе си да са резултат от едни и същи отговори.
Тялинг Купманс
Успеха се достига и задържа от тези, които се мъчат и продължават да опитват.
У. Клемънт Стоун
Книгите и всички форми на писане са ужас за тези, които искат да потиснат истината.
Уоле Шоинка
Вие като публика можете да гледате на тези неща като на филми, но аз ги помня като социален опит.
Уолтър Хил
Уморен, засрамен и унизен, помолих да седна, докато се върнем у дома, което скоро след това и направих. Лорд Орвил ми оказа честта да ме предаде на треньора, говорейки докрай за честта, която съм му оказал! О, тези модни хора!
Фани Бърни
Франция и Италия все още не са подписали този договор или са се съгласили да се ограничат във военноморските сили между тези нации, но имам увереност, че след време ще го направят.
Франк Билингс Келог
Демокрацията не може да успее, ако тези, които изразят своя избор, не са готови да изберат разумно. Истинската защита на демокрацията е образованието.
Франклин Делано Рузвелт
Парите ми позволяват да не се замислям за дребни неща, да не завися от никого, и най-важното - те ми позволяват да реализирам тези неща, в които вярвам.
Артемий Лебедев
Не си струва да се боиш от тези хора, които могат да ти причинят болка. В края на краищата ако се боите от живота, вие просто не можете да живеете.
Честър Бенингтън
Тези, които обичат да учат, никога не са празни.
Шарл Монтескьо
Не е труден трик да внесеш много енергия, обучение и естествени способности на Уолстрийт и да завършиш със загуби вместо печалби. Тези добродетели, ако бъдат насочени в грешни посоки, стават неразличими от недостатъците.
Бенджамин Греъм
Анархистите никога не са твърдели, че свободата ще донесе съвършенство; те просто казват, че резултатите от него са изключително за предпочитане пред тези, които следват авторитета.
Бенджамин Тъкър
Ти не искаш да станеш като тези идиоти от Холивуд, които говорят празни приказки за всичко.
Брадли Уитфорд
Индия е резервоар за алтернативни интерпретации на това, което е глобалното, и тези начини за гледане на света трябва да бъдат разкрити.
Бруно Латур
Трактатът се опитва да анализира не само съвременните западни семейства, но и тези в други култури и промените в семейната структура през последните няколко века.
Гари Бекер
Не е честно! Тези момчета изтръгнаха това, което с право откраднахме!
Гордън Корман
Във всеки човек споменът за борбите и героите от миналото е жив. Но тези спомени не са несъвместими с желанието за мир в бъдеще.
Густав Щреземан
Хората, които лъжат най-много, са почти винаги най-неумелите и по-лесно се заблуждават с лъжи, отколкото повечето хора. Бихте си помислили, че те биха внимавали за лъжи, но те изглежда са тези, които изобщо ще повярват на почти всичко.
Дашиъл Хамет
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
100
Следваща