Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Теза" - страница 10
Повярвайте ми на думата, ако и когато тези проповедници получат контрол върху [Републиканската] партия, а те със сигурност се опитват да го направят, това ще бъде ужасен проклет проблем. Честно казано, тези хора ме плашат. Политиката и управлението изискват компромис. Но тези християни вярват, че действат в името на Бог, така че не могат и няма да направят компромис. Знам, опитах се да се справя с тях.
Бари Голдуотър
След като прекарах 37 години от живота си в армията като резервист и никога не бях срещал гей през цялото това време и никога не бях говорил за това през всичките тези години, просто си помислих защо, по дяволите, те не трябва да служат ? Те са американски граждани. Стига да не правят неща, които са вредни за някой друг... Така че излязох за това.
Бари Голдуотър
Няма да кажа, че вестниците ме цитират погрешно, но понякога се чудя къде би било християнството днес, ако някои от тези репортери бяха Матей, Марк, Лука и Йоан.
Бари Голдуотър
Аз бих се омъжила само ако намеря мъж с петдесет милиона долара, като половината от тези пари ми даде до омъжването и гарантира, че ще умре в течение на година.
Бети Дейвис
Огромното богатство върви ръка за ръка с голяма отговорност, задължения за споделяне с обществото и осигуряване на най-доброто разпределение на тези средства на тези, които се нуждаят от тях.
Бил Гейтс
Ние трябва да благодарим на тези, които показват нашите недостатъци.
Блез Паскал
Ужасяваме се от вечното безмълвие на тези безкрайни пространства.
Блез Паскал
Егоизмът е омразен и тези, които не го потискат, а само го прикриват, винаги са достойни за омраза.
Блез Паскал
Обществено мнение - това е мнението на тези, които не ги питат.
Брус Уилис
Такава е човешката природа: никога не виждаме своето положение в истинската светлина, докато не го разберем от опита на по-лошо положение, и никога не ценим тези блага, които притежаваме, докато не ги загубим.
Даниел Дефо
Християнството е действало с неприкрито високомерие и жестокост - и това е неизбежно, тъй като религията обикновено налага на тези, които са открили истинската вяра, духовно задължение да освободят езичниците.
Джеймс Болдуин
Заплахите са оръжията на тези, които самите са под заплаха.
Джовани Бокачо
Честността не ви носи много приятели, но тези, които се появяват са истински.
Джон Ленън
Колкото по-стар става човек толкова повече се съпротивлява на промените, особено тези към по-добро.
Джон Стайнбек
Имало ли е някога подобно господство, което не би било естествено за тези, които го притежават?
Джон Стюарт Мил
Наскоро разбрах, за какво е нужна електронната поща. За да можеш да общуваш с тези, с които не искаш да разговаряш.
Джордж Карлин
Според мен е нужно да се създаде гореща линия, където никога не вдигат телефона: за тези, които никога не следват съвети.
Джордж Карлин
Най-непоправимите пороци са тези, които се наслаждават.
Джоузеф Адисън
Има два типа жени, тези които искат власт в света, и такива, които искат да властват в леглото.
Жаклин Кенеди Онасис
Сцената е като клетка от светлина. Хората вече не се страхуват от теб - те са тези навън в тъмното, които наблюдават.
Жерар Депардийо
Хората разбират само тези чувства, които са сходни със техните собствени; другите, колкото и прекрасно да са изразени, не действат на тях: очите гледат, но сърцето не участва, а скоро и очите не участват.
Иполит Тен
Във всяка книга има душа. Душата на този, който я е написал, и душата на тези, които я четат и преживяват, и мечтаят над нея.
Карлос Руис Сафон
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
...
100
Следваща