Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Жена" - страница 99
Не можете да намерите жени с голямо самочувствие, облечени така, сякаш не им пука.
Трини Уудол
Много е вълнуващо да се чувстваш като различна жена с нова самоличност.
Трини Уудол
Късите панталони са практически униформа в гардероба на всяка жена. Ушитите къси панталони са подходящи за тичане, а ако сте на 18, можете да се разминете с изрязани дрехи. Но е много лесно да направите грешка с къси панталони.
Трини Уудол
Искам да чувствам, че имам енергията, от която ще се нуждая като по-възрастна майка с по-малко бебе. Наистина е важно, когато съм на 51, а дъщеря ми е на 10, да усещам, че все още мога да тичам наоколо и да правя неща с нея, и да усещам енергията на една малко по-млада жена, която има децата си на училище.
Трини Уудол
Лесно ми е да обличам други жени, но когато става въпрос за себе си, ми е много трудно. Преди нямах особен интерес към дрехите. Сега му се радвам повече и обръщам много повече грижи и внимание. Но много пъти го бъркам и съм като всяка друга жена: уча се от опита.
Трини Уудол
Тази жена продължава да купува неща, за да се хвърля в гладната уста на вакуума, който се промъква зад нея.
Тумас Транстрьомер
Понеже бях жена, бях уязвима. Беше лесно да ме оклеветят и да ме проектират като жена, която не следва традицията на "добра африканска жена".
Уангари Маатаи
Можем да работим заедно за един по-добър свят с мъже и жени с добра воля, тези, които излъчват присъщата доброта на човечеството.
Уангари Маатаи
Чувствителността към природата не е вроден атрибут на коренното население. Това е следствие от адаптивния избор, довел до развитието на високоспециализирани периферни умения. но тези избори от своя страна произтичат от цялостен поглед върху природата и вселената, в която мъжът и жената се възприемат като елементи, неразривно свързани с цялото.
Уейд Дейвис
Нито един здравомислещ човек не бива да стъпва неподготвен в словесен сблъсък с жена.
Уилки Колинс
Мъж без жена не е мъж въобще, а просто ходеща сянка, която никой не гони.
Уилям Айриш
Когато е взаимно, мъжът и жената знаят, инстинктивно, безмълвно. Те може да не направят нищо по въпроса, но знанието за това споделено желание е някъде в света - очевидно като неон, казвайки: Искам те, искам те, искам те.
Уилям Бойд
Вие разбирате, колко е трудно да спорите с жените. Ако в главата им дойде някаква фантазия то няма никаква сила която да ги накара да се разделят с нея, ако не ви се отдаде да им отвлечете вниманието.
Уилям Дитрих
Война облага еднакво всички с данък: мъжете се разплащат с кръв, а жените със сълзи.
Уилям Мейкпийс Такъри
Най-добрите от жените са лицемерките.
Уилям Мейкпийс Такъри
...глупавият мъже е винаги довод в полза на жената.
Уилям Мейкпийс Такъри
Всяка жена, ако не е безнадеждно гърбава, ще може, при благоприятни условия, да се ожени за всеки, когото пожелае.
Уилям Мейкпийс Такъри
Грацията на жените дава по-голям ефект, от красотата.
Уилям Хазлит
Лесно е да обвинявате своята част от живота в някаква външна сила, за да спрете да се опитвате, защото вярвате, че съдбата е срещу вас. Лесно е да си помислите, че там, където сте отгледани, как родителите ви се отнасят към вас или в кое училище сте ходили, зависи всичко, което ви определя бъдещето. Нищо не може да бъде по-далеч от истината. Обикновените хора и великите мъже и жени се определят от това как се справят с несправедливостите в живота.
Уилям Х. Макрейвън
Жените сами правят себе си зависими.
Уте Ерхард
Никой мъж не е влюбен, когато се жени. Може да е обичал преди; Дори съм чувал, че понякога е обичал след това: но тогава никога. Във формалностите на брачните приготовления има нещо, което прогонва всички купидончета.
Фани Бърни
...няма нищо друго освен караници с жените; вярвам, че го харесват повече от храни и напитки.
Фани Бърни
Предишна
1
...
97
98
99
(Текуща)
100
Следваща