Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Жена" - страница 98
...нищо не може така да въодушеви жената, както мъжеството на човека, когото тя обича.
Антоан Прево
Никога не говорете с жените за своите добродетели. Нека те сами да разберат.
Антон Чехов
Срещнах Луната, която беше дебела и гола жена, седнала на хоризонта.
Антонио ди Бенедето
Има 3 или 4 важни неща в живота: книги, приятели, жени ... и Меси.
Антонио Лобо Антунеш
Омъжена съм за италианка и обичах да готвя италиански у дома, защото това е готвене с едно гърне. Но жена ми не одобрява моето италианско готвене.
Антъни Бурдейн
Най-голямото й нещастие е, че постоянно мисли за нещо. Това е най-лошото нещо, което може да направи една жена.
Антъни Джилбърт
Няма такава жена, която би се разбирала с мъжа-играч, освен ако той не печели всяка вечер.
Томас Дюър
Съди за човека не по дрехите му, а по дрехите на неговата жена.
Томас Дюър
Пътя на успеха е препълнен с жени, които бутат пред себе си мъже.
Томас Дюър
Смейте се, ако щете, кралице моя, но нека все пак съм жена. Вие феите обичате там, където любовта е мъдра и справедлива; Ние смъртните жени обичаме, защото трябва.
Томас Малори
Идеалната държава в плосък свят е тази без природни ресурси, защото страните без природни ресурси са склонни да ровят вътре в себе си. Те се опитват да използват енергията, предприемачеството, креативността и интелигентността на собствените си хора - мъже и жени - вместо да пробиват нефтен кладенец.
Томас Фрийдман
За жената е трудно да бъде втора жена, особено ако тя е била първа...
Томас Харди
Когато се занимавате с мъже, всяка жена е перфектна актриса.
Томас Хъф
Влюбена жена - жена, обичана правилно в замяна - носи своето щастие в очите, по бузите, на устните си, носи я като невидима дреха, славна дреха, която й дава аура, която всеки може да види.
Томас Хъф
...недостатъчното представителство на жените в лидерството не се дължи на липсата на способности или мотивация, а поради неспособността ни да открием некомпетентност при мъжете.
Томас Чаморо-Премусик
Колко странно тогава е, че толкова голяма част от неотдавнашния дебат за набирането на повече жени на ръководни позиции се фокусира върху насърчаването им да имитират неадаптивното поведение на амбициозните мъже. Наистина ли искате да помолите жените да копират счупен модел?
Томас Чаморо-Премусик
Дори майка ми в крайна сметка забеляза, че имам тъмни кръгове под очите. Тя каза, че трябва да се опитам да не нося нищо натоварващо в леглото с мен. Разбира се, това би било хубаво, но как бих могъл да обясня на жена си, че сега трябва да спи на дивана?
Томи Яуд
Рядко се тревожа, ако ме вземат за идиот, но не и в тези случаи, когато трябва да намеря жената, която ми липсва най-много.
Тонино Бенакиста
Мъжът може да спаси държавата от смъртта, да управлява света и да придобие безсмъртна слава със своята мъдрост, но в очите на жена си той остава безмозъчен идиот.
Торнтън Уайлдър
Ролята на жената е да демонстрира платежоспособността на неговото семейство.
Торстайн Веблен
Във всеки добър брак жената трябва да бъде съгласна във всичко с мъжа. Иначе защо въобще й е трябвало да се жени?
Трейси Шевалие
Толкова много жени купуват тези квадратни, безформени якета. Винаги им казвам да си купят яке с един размер по-малко, за да паснат правилно.
Трини Уудол
Предишна
1
...
97
98
(Текуща)
99
100
Следваща