Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Жена" - страница 89
Твърдо вярвам, че 90 процента от объркването, което жените изпитват, когато се опитват да съберат ансамбъл за специфичен повод, е причинено от страх: страх от нарушаване на "модните правила", страх от нарушаване на някаква отдавна забравена традиция или основната страх да не изглеждаш зле.
Нина Гарсия
Наистина търся да достигна до всяка жена, която се интересува от усъвършенстване и възприемане на личния си стил.
Нина Гарсия
Ако погледнете назад в историята на жените, които са най-запомнящи се и най-стилни, те никога не са били последователи на модата. Те бяха тези, които бяха уникални в стила си, нарушители на правилата. Те бяха автентични, истински, оригинални. Те не следваха тенденциите.
Нина Гарсия
Моят приоритет, най-важното нещо в живота ми е семейството ми, жена ми и синът ми.
Новак Джокович
Козът на мъже ужасяващи се от освобождението на жените - това е въпроса, дали има секс след еманципацията.
Нора Ефрон
Болно е да видиш мъже и жени, които се впускат в луд порив към обещаната страна на печалбата, където всичко около тях - природа, предмети, други човешки същества - не предизвиква интерес.
Нучо Ордине
Докторе, ако да си кучка е здравословно, значи аз съм най-здравата проклета жена на лицето на земята.
Огастин Бъроуз
Два пакета джобна кърпичка, една бутилка вода от 30 сантилитра, един комплект за първа помощ, един пакет кърпички, един портфейл, една туба крем за ръце, един балсам за устни, един телефон, един тампон, една свирка за изнасилване. По принцип най-важното за всяка жена.
Оинкан Брейтуей
Жената в живота ви е тази, която ви връща живота.
Оксана Забужко
Идеалната жена за аристократа: твърде глупава, че да плете собствени интриги, но достатъчно умна, че да не се намесва в чужди.
Олга Громико
Всеки дело без жени непременно е отвратително. Ето войната. Ето полицията. Ето политиката...
Олга Ларионова
Тя притежаваше онзи вроден дар на убеждаване, който повечето земни жени притежават, когато резултатът е по-важен от изречените думи.
Олга Ларионова
Енергична жена е като жена с брада.
Олга Ларионова
Тази истина е стара колкото света, но мъжете наистина никога не се женят за онези жени, които са ги получили твърде лесно.
Олег Рой
Формирането на отношения между мъж и жена е резултат от съвместимост на различни нива на тяхното съзнание.
Олег Торсунов
... за жената да бъде привлекателна е истински ключ, способен да отвори не по-малко врати, от лампата на Аладин или фонда на Онасис.
Оливия Голдсмит
Веднъж спечелих турнир по ядене на палачинки - излапах 33 за 5 минути! И всичко понеже ми бяха казали: жена никога не може да победи в този турнир.
Оливия Уайлд
Какво означава власт, могъщество, богатство, ако любимата ти жена е недостъпна за теб!
Оливия Уедсли
Жената е първата възпитателка на човешкият род.
Оливър Голдсмит
Мъжът не може да удари жена и да остане мъж. Той се превръща в отвратително нещо, дори за себе си. Но жената, която остава с такъв мъж, се примирява с тъмнината му. И двамата рискуват душите си.
Омър Хикъм
За жената е също толкова неприлично да не умее да използва иглата, както за джентълменът меча.
Андре Нортън
Когато жените са лишени от думи, те са лишени от живот. Когато жените са лишени от платформа за реч, те са лишени от необходимите сили за благополучие и оцеляване.
Андреа Дуоркин
Предишна
1
...
88
89
(Текуща)
90
...
100
Следваща