Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Жена" - страница 84
Жените на трийсетте са много по-нервни от срещи. Те чувстват, че времето за тях "изтича". Те искат да се оженят и да имат семейство. Жените, които виждам на четиридесет и петдесет години, знаят какво искат. Те са невероятни, уверени жени с добра работа, но те просто се борят да намерят някой, който да е равен на тях.
Матю Хъси
Жените напускат семинарите ми с ниво на увереност, което не са имали преди. Могат да излизат, да се срещат с хора, да започват разговори и да се забавляват добре. Те не трябва да се притесняват да чакат някой страхотен да дойде, тъй като знаят, че имат инструментите, за да го направят.
Матю Хъси
Жените често се опитват твърде много да кажат това, което смятат, че мъжът иска да чуе, да хареса това, което му харесва, да се смеят на всяка шега и толкова се изнервят, когато говорят за себе си, че не излиза нищо интересно.
Матю Хъси
Нещото, което всъщност кара един човек да се успокои, е когато се появи жена, която има различен набор от стандарти от другите жени, които е срещал. Тогава тя веднага става уникална.
Матю Хъси
Искрено вярвам, че няма нищо по-важно в живота на човек от любовта и искам да покажа на жените как да се забавляват и да извлекат най-доброто от срещите.
Матю Хъси
Мъжете не се доближават до жени, които изглеждат така, сякаш ще кажат "Съжалявам, не".
Матю Хъси
Дайте на един мъж десет жени и той ще флиртува с всички. Дайте на една жена десет мъже и тя ще избере.
Матю Хъси
Това са стари проблеми. Женска сила, мизогиния, отношението към жените, как правиш смисъл в света. И това са все въпроси, за които мисля и пиша от много дълго време.
Мег Уолицър
Наистина се интересувам от жени от различни поколения... Мисля, че няма един женски опит.
Мег Уолицър
Хората забравят, че старите жени някога са били млади, но мислите ли, че ние старите жени забравяме? В сърцето ми все още съм на трийсет.
Меган Чанс
Никога не съм искал друга жена така, както те искам. Имам нужда да знаеш, че това е вярно. Това не е повърхностно ниво. Това става дълбоко, чак до костите ми.
Мегън Марч
Ако мъжът се цени главно защото завладяването му се превръща в триумф над друга жена, тогава интересът към него изчезва, веднага щом се постигне успех.
Мелани Клайн
...жените са слонове и внимавайте как казвате това пред тях, защото ще си помислят, че ги наричате дебели и няма връщане от този момент. Но те трупат. Казват, че не го правят, но го правят. Смятаме, че ако нещо не се говори отново, то си отива. Не е така. Нищо не си отива просто така...
Мелина Маркета
Ако инвестирате в момиче или жена, вие инвестирате във всички останали.
Мелинда Гейтс
Има фалшиво схващане, че жените в Африка някак си не обичат бебетата си по начина, по който ги обичаме, не скърбят за загубата си по начина, по който бихме искали. Това просто не е вярно.
Мелинда Гейтс
Сега, когато смартфоните се появяват, има всякакви приложения, които ще започнат да се разработват, които ще помогнат на жените.
Мелинда Гейтс
Жените и момичетата са изправени пред редица проблеми. Започваме със здравето, така че работим много задълбочено върху смъртта на майките, като се уверяваме, че една майка не умира при раждане, като се уверяваме, че има достъп, например, до лекарства за СПИН.
Мелинда Гейтс
Тъй като жените придобиват права, семействата процъфтяват, както и обществата. Тази връзка се гради на проста истина: Всеки път, когато включите група, която е била изключена, вие сте от полза за всички. И когато работите в световен мащаб, за да включите жени и момичета, които са половината от всяко население, вие работите в полза на всички членове на всяка общност. Равенството между половете повдига всички. Правата на жените и здравето и богатството на обществото се увеличават заедно.
Мелинда Гейтс
Ако не можете да пътувате до развиващия се свят, потърсете помощ за финансиране на жена с малък заем и я следвайте. Научете нейната история. Научете за разликата, която правите.
Мелинда Гейтс
Когато разберем по-добре реалността на живота на тези жени, ние сме в състояние да проектираме и доставим решения, които са по-полезни за тях.
Мелинда Гейтс
Ако искате да издигнете икономика в Африка, основно започвате с жените.
Мелинда Гейтс
В Съединените щати определено има някои противоречия по отношение на контрола на раждаемостта като цяло и мисля, че трябваше да разделим дебата и хората да осъзнаят, че всъщност сме съгласни като държава относно контрацептивите. Над 93 процента от американските жени казват, че използват контрацептиви и се чувстват много добре от това.
Мелинда Гейтс
Предишна
1
...
83
84
(Текуща)
85
...
100
Следваща