Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Жена" - страница 74
Приемете времето такова, каквото е, вятъра такъв, както духа, жената такава, каквато всъщност е.
Алфред дьо Мюсе
Преди, беше така че мъжете предлагаха на жените да поговорят, но в действителност искаха да правят секс; сега те рядко се чувстват длъжни да предлагат секс, но в действителност те искат да поговорят.
Катрин Уайтхорн
Две трети от обема на работата в света се изпълнява от жени, но на тях им принадлежи само една десета от световната собственост.
Кейт Аткинсън
Първият път се жени по любов, втория - по сметка, а третия по навик.
Константин Мелихан
Само некрасивата жена е способна да обича истински, защото тя не е влюбена в себе си.
Корнел Макушински
Жената е тънко същество, което съжалява за теб няколко дни преди измяната си.
Корнел Макушински
Преди всичко в жената ме интересува женската топлота. Тя съвсем не е свързана с красивото лице.
Кърк Дъглас
Да утешава е инстинктивна потребност на жената.
Луи-Фердинан Селин
Аз съм първият син, родил се след шест дъщери. Мен винаги ме глезеха. И сега аз обкръжавам себе си от жени. Аз имам осем или девет секретарки.
Лучано Павароти
Искаш, жена ти да говори по-малко, - не и забранявай да пуши.
Магдалена Самозванец
Щастието на мъжа го дава жената, но удовлетворението жените.
Магдалена Самозванец
Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва.
Алфонс Кар
Щастлива съм, че не съм мъж, защото, ако бях, щях да бъда принудена да се оженя за жена.
Ан дьо Стал
Жените ни слушат най-внимателно тогава, когато разговаряме с друга жена.
Анри Торе
Въпреки че знаем природата на жените, ние все пак ги обичаме: такава е силата на природата.
Аркадий Давидович
Ако мъжете ценяха у жените преди всичко ума, щеше да има много по-малко глупачки.
Аркадий Давидович
Жените обичат умните, които оглупяват от любов.
Аркадий Давидович
Колкото по-скъпо е облечена една жена, толкова по-скъпо излиза да я съблечеш.
Аркадий Давидович
Нищо така не те отвлича от жените както другите жени.
Аркадий Давидович
Жената е на толкова години, на колкото изглежда в леглото.
Аркадий Давидович
Незаменимите жени ги заменят с девойчета.
Аркадий Давидович
Пронизващите погледи на жените, преценяващи съдържанието на джобовете и панталоните.
Аркадий Давидович
Предишна
1
...
73
74
(Текуща)
75
...
100
Следваща