Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Жена" - страница 73
Всяка страна е като определен тип човек. Америка е като войнствен, подрастващ юноша; Канада е като интелигентна, 35-годишна жена. Австралия е като Джак Никълсън. Тя идва точно до вас и се смее много силно в лицето си по един много застрашаващ и ангажиращ начин.
Дъглас Адамс
Красивата жена е на толкова години, на колкото самата иска да я видят.
Едгар Уолъс
Съществува огромна пропаст между жените които ни обичат и уважават, и жалките жени, които съществуват за наслаждения.
Едит Уортън
Не мога да спя. Между клепачите ми е забита жена. Бих й казал да излезе, ако мога. Но има жена, заседнала в гърлото ми.
Едуардо Галеано
Без жена нищо не може да направиш, това е разбрал даже и Господ Бог.
Елеонора Дузе
Жените придават на човек солидност.
Емил Зола
Ако мъжа говори на жената за своите грехове, то обичайно е заради това, че да добави към тях още един.
Ерик-Еманюел Шмит
Съдбата не се явява абстрактна - понякога тя е нож на роб, а понякога усмивка на неомъжена жена.
Ернесто Сабато
Мъжете ценят у жената само дълбочината на нейното деколте.
Жа Жа Габор
Аз съм андалусец по кръв. Вярвам в жените, виното и любовта.
Жан Рено
Жена, която е на тридесет, се намира в своята най-добра форма, но мъж, който е на тридесет, е твърде стар, за да го разбере.
Жан-Пол Белмондо
Защо жените трябва да се интересуват от това, което казват хората, това е загадка за мен, покрита в мрак.
Алис Уокър
Това което иска жената, също иска Бог.
Жорж Санд
Жената трябва да живее само един сезон от съществуващите четири, като цвете. Тя отново да се появява всяка година.
Жул Ренар
На мъжете и жените е дадено да разделят поравно само финансови трудности.
Зелда Фицджералд
Обичащият много познава жените, обичащият една - познава любовта.
Зигмунд Фройд
Вие не пиете, не пушите, не се увличате по жени. Защо са ви пари? Вие не умеете да ги харчите.
Илф и Петров
Мога да понасям предателството на жена си, но ако някой посегне на любовницата ми, се превръщам в тигър.
Ингмар Бергман
Аз не се различавам с нищо от обичайната жена. Пълен гардероб с дрехи, а няма какво да облека. Затова взимам дънки.
Камерън Диас
Уплашената жена е най-опасната. Понеже жената така лесно се плаши.
Карл Бьорне
Трудно е да се реши, кое е по-неприятно - да се махне нагарът от свещта или да убедите жена с помощта на доводи. Всеки две минути е нужно да започнеш работата отново. Ако изгубиш търпение, след малко ще изгасне малкият пламък.
Карл Бьорне
Софи Жермен доказа на света, че дори една жена може да постигне нещо в най-строгите и абстрактни науки и поради тази причина би заслужила почетна степен.
Карл Фридрих Гаус
Предишна
1
...
72
73
(Текуща)
74
...
100
Следваща