Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Жена" - страница 71
Арабинът и камилата са неразделни. Говори се, че Арабинът би се отказал от жена си, вместо да се откаже от камилата си. Лично аз нямам камила, но мисля, че е страхотна идея.
Граучо Маркс
Това ли наричаш купон? Бирата е топла, жените студени, а на мен ми е топло под яката.
Граучо Маркс
Тази книга е написана в онези дълги часове, които прекарах в очакване на жена ми да се облече, за да изляза. И ако изобщо не се беше обличала, тази книга никога нямаше да бъде написана.
Граучо Маркс
Да правиш любов с жена си е като да стреляш по седящи патици.
Граучо Маркс
Предвид избора между жена и пура, винаги ще избирам пурата.
Граучо Маркс
Като неомъжена жена, аз се считам за опасна.
Грейс Кели
Другите жени гледаха на мен като на конкурентка. И това ми причини много болки.
Грейс Кели
Четиридесет години са мъка и край за жената.
Грейс Кели
След освобождаването на жените е невероятно колко други проблеми се решават - вяра, образование, здравеопазване. Жените са ключът във всяка общност.
Дезмънд Туту
Мъжете са като хубавото вино. Започват като грозде и зависи от жените дали ще ги смачкат хубаво, за да се превърнат в нещо приемливо, с което може да се вечеря.
Дейв Бари
Жената прощава само на този, който вече е понесъл наказание.
Делфин дьо Жирарден
Търсете от жената вдъхновение, но не съвет.
Делфин дьо Жирарден
На всяка жена и е приятно, когато я обичат.
Алберто Моравия
Жената е винаги на толкова години, на колкото изглежда.
Алберто Моравия
Крайното проявление на желанието за придвижване са жените, пътуващи на автостоп.
Алвин Тофлър
Знаете ли, ако някой може да ме заблуди с нови гърди или устни, нямам нищо против. Но трябва да призная, че имам предразсъдък по този въпрос. Защото не ми пука за бръчките - както моите, така и жените. Те ми се струват интересни.
Джак Никълсън
Това е всичко. Жена. Морето е по-лесно да се удържи.
Джеймс Джойс
Войната дава на мъжете ясно и просто нещо да за правене... Жените пишат дневници с надеждата, че думите им ще доведат до съдбата. Това е романтичен манифест.
Джеймс Елрой
Как промених живота си? Исках неща. Исках жени и исках да пиша книги.
Джеймс Елрой
Жените заслужават да имат повече от 12 години между 28 и 40 години.
Джеймс Търбър
Мъжете са по-интересни от жените, но жените са по-увлекателни.
Джеймс Търбър
Никой мъж не може да победи жена в дългосрочен план, защото те го имат над нас в чисто, дяволско дълголетие.
Джеймс Търбър
Предишна
1
...
70
71
(Текуща)
72
...
100
Следваща