Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Жена" - страница 68
Една жена с която се срещахме ми се обади и каза: "Ела при мен, у дома няма никой". Аз отидох. И в дома действително нямаше никой.
Родни Дейнджърфийлд
Имам красиви деца. Слава богу, че жена ми изневерява.
Родни Дейнджърфийлд
Две неща правят жените незабравими, техните сълзи и парфюм.
Саша Гитри
Има жени, чиито изневери са единствената връзка, която все още имат със съпрузите си.
Саша Гитри
Не удряйте жената, иначе тогава няма да се отървете от нея.
Саша Гитри
Само техните жени знаят, какво е да живееш с победителите. Мама често плачеше, когато татко се прибра. Победителите се връщат към нормалният живот с години.
Светлана Алексиевич
Жената не се ражда, тя става.
Симон дьо Бовоар
За характера на мъжа най-добре съответства здравето на неговата жена.
Сирил Конъли
Сещаш ли се за това изражение, което жените придобиват, когато искат да правят секс? Да, и аз не се сещам.
Стив Мартин
Повечето жени си нямат понятие дали изглежда добре или не, докато някой не им го каже.
Тенеси Уилямс
Изумен съм от броя на младите жени, които ми казват, че не могат да намерят мъже, които да говорят с тях.
Тиодор Зелдин
Не мисля, че има нещо, което един мъж може да направи, което една жена да не може.
Тиодор Зелдин
Всички актриси трябва да бъдат повече от жени, а всички актьори по-малко от мъже.
Труман Капоти
Виждате ли, когато човек обича жена, той иска да я притежава напълно, и е жесток и ядосан, когато се съмнява в любимия си.
Уилям Морис
Съществуват три вида хора: мъже, жени, и жени-лекари.
Уилям Ослър
Жена, маймуна и идиот - новата надежда за американската космонавтика.
Уинстън Грум
Защото, помнете, именно чрез посредничеството на една жена дяволът се внедри в човешкото сърце!
Умберто Еко
Идеите за инвестиции, като жените, често са по-вълнуващи, отколкото точни.
Уорън Бъфет
Съществуват два способа да се командват жените, но никой не ги знае.
Франк Хъбард
За да привърже мъж към себе си, една жена трябва да събуди най-лошите инстинкти в него.
Франсис Скот Фицджералд
Жената е като вълни в море. Една носи нагоре, друга надолу.
Франсоаз Саган
Няма предел за безбройните глупости, които можеш да изречеш на жена в която си влюбен.
Франц Кафка
Предишна
1
...
67
68
(Текуща)
69
...
100
Следваща