Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Жена" - страница 60
Никога не съм разбирала защо една жена трябва да има мъж, който да я води на вечеря.
Джъд Морган
Мъжете нямат памет. При жените има и заради това има цивилизация. Жената помни, какво си й казал преди 17 години! И как си я погледнал тази сутрин!
Дилан Моран
Всички жени знаят, че мъжете също имат ПМС. Достатъчно е да бъдеш с мъж, да чакаш, докато той започне да прави нещо, след това се качи и говори с него.
Дилан Моран
Възторженото отношение на жената към работата на мъжа - най-добрата реклама за неговите дейности.
Дороти Карнеги
Майка ми ме накара наистина да оценя жените.
Дрейк
Учениците в младежкото ви министерство не се нуждаят от вашите умни идеи и големи умения за програмиране. Те се нуждаят от жив модел - Божи мъж или жена, които са страстни за своята вяра.
Дъг Фийлдс
Освен ако мъжете не са активни съюзници, никога няма да сложим край на насилието срещу жени и момичета.
Ева Енслър
Едно от най-радикалните неща, които жените могат да направят, е да обичат тялото си.
Ева Енслър
Когато слушате историите на други жени, започвате да разбирате по-добре собствените си и започвате да намирате пътища обратно и помежду си.
Ева Енслър
Вече много години имам чувството, че борбата на собственото ми тяло е свързана и свързана с жени, които срещам по света. Мисля, че сме заедно в това.
Ева Енслър
Мисля, че насилието срещу жени в Америка е станало обичайно - стана абсолютно приемливо.
Ева Енслър
Целият свят е една огромна жена, а ние сме в нейната утроба, още не родени, щастливо съзряваме.
Евгений Замятин
Имам няколко жени приятели, но предпочитам мъжете. Не се доверявайте на жени. Съществува вградена конкуренция между жените.
Една О'Брайън
Бях по-самотна, отколкото трябва да бъда, за влюбена жена или наполовина влюбена.
Една О'Брайън
Прекрасно, трогателно и изпълващо сърцето преживяване е да седнете с мъжа или жената, които обичате, и с любимите си деца и да знаете, че всички са щастливи да бъдат точно там, където са един с друг и да се обичат. Това не се случва много често.
Ейми Блум
Аз съм пораснала жена. Мога да измисля много неща, които съм направила и казала или не казала или не съм направила, които остават при мен като източници на срам.
Ейми Блум
Разбира се, аз съм първата демократично избрана жена президент в Африка и това повдига много очаквания. Тъй като представлявам стремежите на жените в цяла Африка, трябва да успея за тях. Трябва да държа отворена вратата за участието на жените в политиката на най-високо ниво. Това е едновременно смиряващо и вълнуващо.
Елен Джонсън Сърлиф
Ислямът е религия на робите, защото мюсюлманската жена е робиня на мъжете, а робинята може да ражда само роби. Робът е човек, лишен от чест.
Елена Чудинова
Страстно говоря с жените за здравето на гърдите им.
Елизабет Хърли
Тъй като повече мъже стават по-образовани и жените се обучават, ценностната система трябва да бъде подобрена и да се подобри уважението към човешкото достойнство и човешкия живот.
Елен Джонсън Сърлиф
Мъжа и жената страстно се търсят един друг именно понеже се различават.
Емил Дюркхайм
Мисля, че има истински смисъл, в който бременността трябва да е нещо, което правите с вашия лекар, но мисля, че за много жени времето, което имате с лекарите си, е ограничено и може да бъде трудно да получите всички отговори на вашите въпроси.
Емили Остер
Предишна
1
...
59
60
(Текуща)
61
...
100
Следваща