Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Жена" - страница 6
Нека оставим красивите жени на хората без въображение.
Марсел Пруст
Мъжете могат да ненавиждат; жените - само да изпитват отвращение. Последното е много по-страшно.
Анри Рение
Сърцето иска само една жена; чувствата - много; тщестлавието - всички.
Жан Ростан
Най-важното в женското облекло е жената, която го носи.
Ив Сен Лоран
Всяка жена, която избере да се държи като пълноценно човешко същество, трябва да бъде предупредена, че армиите на статуквото ще я третират като нещо подобно на мръсен виц. Това е тяхното естествено и първото оръжие. И тя ще се нуждае от подкрепата на сестрите си.
Глория Стейнем
Диктаторите в модата също понякога грешат, но винаги ще се намерят милиони жени, които с охота ще платят за това.
Барбра Стрейзънд
Водя жена си навсякъде, но тя винаги успява да намери обратния път до вкъщи.
Хени Янгмен
Жената трябва да бъде като добър филм на ужасите – колкото повече неща оставя на въображението, толкова по-добре.
Алфред Хичкок
Брак - съюз между мъж, който не може да спи при затворен прозорец, и жена, която не може да спи при отворен прозорец.
Джордж Бърнард Шоу
Щастлива е жената, която притежава мъжество.
Хенрик Ибсен
Красивата жена е общо достояние, грозната е наказание за мъжа.
Антистен
Жените рядко грешат в своите преценки една за друга.
Агата Кристи
Ако жените се обличаха само за един мъж, това нямаше да продължи толкова дълго.
Марсел Ашар
Ние, жените, имаме само две оръжия... Миглите и сълзите, но не можем да използваме и двете едновременно.
Мерилин Монро
Красотата за жените става проблема само в два случая: когато я няма и когато няма нищо освен красота.
Моника Белучи
Мъжете могат да анализират и обсъждат, жените само обожават.
Оскар Уайлд
Грозните жени винаги ревнуват своя своите мъже, а красивите никога. Красивите жени никога. Те винаги са толкова заети да ревнуват чуждите мъже.
Оскар Уайлд
Независимо от това, как изглежда жената, ако е уверена, тя е секси.
Парис Хилтън
Създателят е сътворил жените да радват окото и да измъчват ума.
Робърт Джордан
Тежко е да съхраниш брака. Жена ми целува кучето по устата, а даже ни не пие от моята чаша.
Родни Дейнджърфийлд
Имам чудесно дете! Аз му разказвах за птичките и пчеличките, а той на мен за месаря и жена ми.
Родни Дейнджърфийлд
Какво е елегантна жена? Елегантната жена е жена, която те презира и която няма косми под мишниците.
Салвадор Дали
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
100
Следваща