Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Жена" - страница 58
Да изхвърлите жените, когато вече не са нужни на никого е най-голямото предателство, трябва да си тръгнете от тях, докато са млади или да живеете с тях до края на дните си.
Валентин Черних
Там, където е религия на мнозинството, ислямът не признава религиозната свобода, поне не както ние я разбираме. Ислямът е различна култура. Това не означава, че това е по-ниска култура, но това е култура, която тепърва ще се свързва с положителните страни на съвременната ни западна култура: религиозна свобода, човешки права и равни права за жените.
Валтер Каспер
Днешните жени не искат да бъдат домакини - те се учат и доказват за всичко, не по-зле от мъжете. В резултат умните жени получават образование, а най-глупавите раждат деца. Така затъпява и деградира целият човешки род.
Варг Викернес
Само красива жена ще бъде истински радостна, ако я похвалиш за ума.
Виторио Де Сика
Няма нищо по-непостоянно от отказа на жена.
Виторио Де Сика
Жените се подкрепят на сто процента във филмовата индустрия.
Айла Фишър
Собственият ми съпруг беше разведен, когато се запознахме, но без деца. Не знам какво щях да направя, ако ги имаше. Получих съобщението много рано, че най-лошата грешка, която една жена може да направи, е да се омъжи за мъж с деца.
Айлет Уолдман
Сега всички знаят колко рано плодът става бебе. Бременни жени са виждали бебетата си на ултразвук. Те знаят, че има ужасна истина в тези ужасяващи снимки, които фанатиците срещу избора да стоят пред клиниките за аборти.
Айлет Уолдман
Слушайте бременната жена. Оценявайте я. Тя цени живота, който расте вътре в нея. Слушайте бременната жена и няма как да не защитите правото й на аборт.
Айлет Уолдман
Толкова много жени днес са толкова фокусирани върху децата си, че са развили тези романтични сплитания с живота на децата си, а съпрузите са второстепенни. Те са пропуснати. А романтичният фокус е върху децата.
Айлет Уолдман
Ако не бях писател, щях да отделя повече време да правя нещата, които вече правя, които включват изследвания в областта на физиката, преподаване и ръководене на нестопанска организация с мисия да овластявам жените в Камбоджа.
Алан Лайтман
Няма нищо, което може да възпроизведе опушения аромат на чара, така че, когато се захвана с това, казвам на жена си, че се грижа за вечерята. Имам три различни вида барбекюта - въглища, газ и опушване, така че мога да експериментирам много.
Гай Фиери
Пътят към вътрешно обогатения живот не е скрит от мъжа или жената, които копнеят да вървят по него.
Гай Финли
Обичайно е така: мъжете в кръчмите носят безсмислици, а жените в кухните носят на света здравият разум.
Гари Олдман
Отношенията между мъжете и жените в киното са твърде идеални, че да бъдат истина.
Гаспар Улиел
Исках да покажа платонично приятелство между мъже и жени, защото смятам, че то е недостатъчно използвано в художествената литература.
Гейл Хъниман
Жената винаги е жена, те не се делят на стари и млади.
Георгий Данелия
Преструващото превъзходство на мъжа над жената и деспотичната власт, която той възлага на себе си, имат същия произход като господството на благородството.
Гракх Бабьоф
Понякога най-лошото, което можеш да дадеш на жената е да я заобичаш.
Грегъри Дейвид Робъртс
Харизмата е най-мощната причина за цялото господство; богове, царе и жени никога не биха могли да управляват без него.
Гюстав Льобон
Ако не сте до нея, когато на жената и е лошо, не отивайте, когато и е добре.
Дейвид Духовни
Определено обичам жените, обичам да съм сред жените, намирам ги за невероятни и опияняващи и никога не съм имал това чувство, което изпитвам при жените с мъж.
Дейвид Уолямс
Предишна
1
...
57
58
(Текуща)
59
...
100
Следваща