Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Жена" - страница 56
Жените са много привлечени от ниския глас, защото той е свързан с тестостерона, който в продължение на милиони години е бил знак, че мъжете имат много добри пространствени умения и биха били много добри в ловуването и намирането на пътя обратно към дома.
Хелън Фишер
Младите жени днес не се женят за мъжете, които са срещнали в гимназията, или дори за този, с когото излизат в колежа, защото не им е необходимо.
Хелън Фишер
Жените очевидно са силно привлечени от мъже, които имат по-скоро разлики, отколкото прилики в тяхната система за хистосъвместимост. Те го улавят по миризмата и могат да го улавят от целувка.
Хелън Фишер
Независимо дали сте женени или не, връзките - и свързаното с тях удовлетворение - са изключително важни за подобряване на качеството на живот на мъжете и жените.
Хелън Фишер
Игрите са начинът, по който поддържаме романтиката жива. Те са базирани на човешки струни. Да играеш труднодостъпна или да оставиш малко на въображението позволява жената да бъде ухажвана и оценена, а мъжът да бъде предизвикан и заинтригуван.
Хелън Фишер
Преди сто години, ако имате дете извън брака, ще бъдете социален позор. Днес жените се чувстват достатъчно комфортно икономически и културно, за да отгледат дете без признат ангажимент от мъж.
Хелън Фишер
Тъй като обществата продължават да разхлабват своите стандарти по отношение на това какво е подходящо женско и мъжко поведение, мисля, че ще осъзнаем, че не само сме подценявали жените, но и мъжете.
Хелън Фишер
Днес американските жени раждат средно по 2,2 деца, които доживяват до зряла възраст. В по-голямата част от Европа жените раждат още по-малко малки.
Хелън Фишер
Днес повечето жени са заобиколени от гениални джаджи. Те не отглеждат грах или пиле, което сервират за вечеря; вместо това те ловуват и събират в хранителния магазин. Те минават през каталози или универсални магазини, за да си купят дрехи, вместо да стрижат овце, да щъкат вълна и да тъкат платове за поли, палта и одеяла.
Хелън Фишер
Учените знаят, че жените гравитират към мъже, които имат различна имунна система от тяхната.
Хелън Фишер
Жените са естествено склонни да се състезават с половинките си.
Хелън Фишер
Най-добрият приятел, който може да получи една жена, е мъж, който е спрял да я обича. Предпочита да умре, отколкото да я компрометира.
Хенри Луис Менкен
Но да продължим; както по ред и място, така и по отношение на нейното Сътворение, жената далеч превъзхожда мъжа. Нещата получават своята стойност от материята, от която са направени, и отличното умение на техния производител: гърнетата от обикновена глина не трябва да се съревновават с китайските съдове, нито калаените прибори да се отличават с достойнството на тези от сребро... Жената не е съставена от всяка неодушевена или мерзка мръсотия, но от по-рафинирана и пречистена субстанция, оживена и задействана от Разумна Душа, чиито операции я представят като лъч или ярък лъч на Божествеността.
Хайнрих Корнелий Агрипа фон Нетесхайм
Жена, която не става робиня само на един мъж, става робиня на всички мъже.
Хосе Бергамин
Човекът е въпрос; жена е отговор. Грешката, която жените правят днес, е да се предлагат като отговори, преди да бъдат разпитани.
Хосе Бергамин
Винаги съм обичал да танцувам. Мисля, че това е най-доброто упражнение. Аз обичам степ. Аз обичам джаз. Ние с жена ми често танцуваме салса.
Хю Джакман
Всяка връзка има поне един наистина добър ден. Имам предвид, че колкото и да са лоши нещата, винаги има този ден. Този ден винаги е във ваше притежание. Това е денят, който помниш. Остаряваш и си мислиш: добре, поне имах този ден. Веднъж се случи. Мислите, че всички променливи може просто да се подредят отново. Но те не го правят. Не винаги. Веднъж говорих с една жена, която каза: "Да, това е денят, когато имахме ангел наоколо."
Чарлз Бакстър
Малко красиви жени се стремят да покажат на хората, че принадлежат на някого.
Чарлз Буковски
Мъжете трябва да работят, а жените трябва да плачат.
Чарлс Кингсли
Тази жена / убиец беше свидетелство за моята теория, че колкото по-луд си, толкова повече калории изгаряш. Затова психопатите винаги са толкова мършави.
Челси Хендлър
Сериозно, една трийсет и няколко годишна жена не трябва да мечтае за измислен герой в двестагодишен свят до степен, в която той да се намеси в нейния много реален и много по-важен живот и връзки. Разбира се, че не трябва.
Шанън Хейл
...фантазията не е практика за това, което е реално - фантазията е опиатът за жените.
Шанън Хейл
Предишна
1
...
55
56
(Текуща)
57
...
100
Следваща