Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Жена" - страница 55
Достатъчно е само един мъж да се влюби в жена, за да стане светът какъвто е.
Волтер
Метафизичните системи за философите са същото, което са романите за жените.
Волтер
Както всяка жена,... ние изтъкваме историите си от телата си. Някои от нас чрез нашите деца, или нашето изкуство; някои го правят просто като живеят. Всичко е едно и също.
Франческа Лия Блок
И как ще могат мъжът и жената да се разбират един друг, след като и двамата желаят различни неща: мъжът желае жената, а жената желае мъжа.
Фридеш Каринти
Когато за първи път дойдох в Америка, знаете ли, щях да гледам вестниците и да виждам жените на кориците на списанието. Никога не бях виждал някой да се усмихва така, както се усмихват тези момичета! Все едно нямат от какво да се притесняват!
Анчи Мин
Да, на мен ми е нужна поддръжка и внимание на мъжа. Само слабите жени заявяват за своята независимост и сила.
Арета Франклин
Винаги съм била уверена в това, че който ме вземе за жена, ще получи най-добрата жена на Земята.
Арета Франклин
Никой, който не е напълно сляп, не може да не види, че Бог е събрал в жената цялата красота, на която е способен целият свят.
Хайнрих Корнелий Агрипа фон Нетесхайм
Излишно е да казвам, че жените са най-търпеливите, както и най-опасните джебчии.
Хари Худини
По време на Голямата депресия от 1930-те години повече американски неомъжени жени работят от девет до пет, най-вече в повтарящи се, скучни, подчинени, задънени работни места. Но броят на работещите жени се удвоява между 1870 и 1940 г. По време на Втората световна война се удвоява отново.
Хелън Фишер
Жените са по-добри в разчитането на езика на тялото навсякъде по света. В интерес на истината, той е свързан с женския хормон естроген. Жените са по-добри в разбирането на тона на гласа, четенето на лицето ви, позата и жеста ви.
Хелън Фишер
Трябва да запомните, че мъжете са мъже, а жените са жени. И въпреки че има много прилики, има някои реални разлики.
Хелън Фишер
Винаги съм твърдяла, че мъжете са по-романтични от жените.
Хелън Фишер
Интернет позволява на жените да използват думи, което е техен естествен инструмент. Малките момичета говорят с по-сложни, граматически изречения от малките момчета, а жените никога не губят това превъзходство във вербалните способности.
Хелън Фишер
Мъжете са склонни да бъдат йерархични, но жените са принудени да създават странични връзки, за да могат да си сътрудничат.
Хелън Фишер
Майките наистина не са създадени да отглеждат бебета не само сами, но само с партньор. В продължение на милиони години една жена е имала много повече от мъжа си, който да й помага в отглеждането на малките й... Цялата тази идея за "необходимо е село, за да се отгледа дете" е точно начинът, по който трябва да живеем.
Хелън Фишер
Жена на 40, 50 или 60 години може да приема заместители на естрогена, да си направи лифтинг на лицето, да харчи парите си в барове.
Хелън Фишер
Жените имат по-добро обоняние от мъжете и то е дори по-остро в средата на менструалния им цикъл, когато нивата на естроген достигат пика си и жените са по-склонни да решат дали мъжът е привлекателен.
Хелън Фишер
Докосването е майката на сетивата. Жените не само са по-чувствителни, когато се докосват, но също така са по-чувствителни към докосване.
Хелън Фишер
Жените прекарват живота си в опити да изглеждат добре за мъжете. Така че жена, която чувства, че изпраща правилните визуални сигнали, е доволна от себе си.
Хелън Фишер
Когато се карате, гневът повишава тестостерона както при мъжете, така и при жените.
Хелън Фишер
Почти винаги, когато съм по телевизията, продуцентите, които ми се обаждат, които преговарят какво ще кажем, е жена.
Хелън Фишер
Предишна
1
...
54
55
(Текуща)
56
...
100
Следваща