Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Жена" - страница 51
Най-голямата работа, която вършим, са ваксините, тъй като те спасяват живота, а също и семейното планиране. Защото, ако жената може да разпредели ражданията на децата си, това променя всичко за нейното здраве и здравето на детето й.
Мелинда Гейтс
Ако жените не се възприемат изцяло в структурите на властта, със сигурност това е властта, която трябва да предефинираме, а не жените?
Мери Биърд
Умът е този, който говори сърцето на жената, а не вагиналните стени.
Мери Роуч
Жените са много по-чувствителни. Знаем това емоционално, но техните органи реагират в същата степен.
Мехмет Оз
Преди карах колело за работа през моста Джордж Вашингтон, но жена ми ми каза, че не е професионално.
Мехмет Оз
Един от начините да подхранвате мозъка да взема повече решения е да го храните с въглехидрати. Така че с течение на деня започвате да жадувате за повече въглехидрати – особено жените, защото жените са склонни да вземат повече от ежедневните решения в живота ни, отколкото мъжете.
Мехмет Оз
Научаваш се как да се грижиш за хората от жените в живота си.
Мехмет Оз
Гледам западната литература и особено северноамериканската литература и имам чувството, че тя е затънала толкова много във всичко това, с домашни истории и връзки и жена, която се занимава със загубата на съпруга си.
Мигел Сихуко
Има малко количество странни хора, които не обичат, когато жените остроумничат, но могат да се смирят с това. Много мъже до сега не възприемат женските шеги.
Мила Кунис
Етап за мъжете е не да изиграят д'Артанян, а да прочетат книгата, а после от това нещо да произтече. Появява се обострено чувство за приятелство, уважение към жената.
Михаил Боярски
Този кабинет се явява историческа крачка за създаване на равенство между мъжете и жените. Тези хора притежават значителни умствени и професионални способности, с голям политически престиж. Те могат да решат тези огромни задачи, които са пред нас.
Мишел Башле
За красотата ми се е налагало скъпо да плащам, но аз съм благодарна на Бог за нея. Да бъдеш красива жена винаги е тежко.
Мишел Мерсие
Може би най-доброто определение на напредъка биха били непрекъснатите усилия на мъжете и жените да ограничат разликата между удобството на правомощията и неписаната харта.
Надин Гордимър
Убедена съм, че влиянието на армия от благочестиви жени ще бъде неизчислимо - в нашите домове, нашите църкви и нашата култура. Ще бъдеш ли една от тези жени?
Нанси Лий Демос
Инвестирането в жени е интелигентна икономика, а инвестирането в момичета, хващането им нагоре по течението, е още по-интелигентна икономика.
Нгози Оконджо-Ивеала
Хубавото е, че жените имат толкова високи очаквания към мъжете, че това ни вдъхновява да се справим с тях. Това научих за мъжко-женските отношения.
Нийл Строс
Много жени - не всички, много от тях - се чувстват несигурни, че мъжете са мъже.
Нийл Строс
Жена, която сама се налага на мъжете, скоро ще навлече на себе си пълното им презрение.
Никола дьо Шамфор
За първи път чух за генерал Андерс и неговата армия преди повече от 50 години. Възхищавах му се тогава и все още му се възхищавам; и чувствам специална връзка с мъжете, жените и децата, които той спаси от глад, болести и служебно насилие. Тяхната е история за издръжливост и сила, която дава вяра в човешкия дух.
Норман Дейвис
Мъжа и жената в края на краищата стават сходни един на друг.
Оливър Уендъл Холмс — младши
Има две неща, които всяка жена наистина иска: едно, тя иска да знае, че мъжът наистина я обича, и две, че няма да спре.
Омър Хикъм
Побоите на съпруги са толкова чести, защото мъжете вярват, че имат право да контролират жените. Никой не иска да признае следното: проблемът не е в жените, а в мъжете.
Андреа Дуоркин
Предишна
1
...
50
51
(Текуща)
52
...
100
Следваща