Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Жена" - страница 42
Любовта на жената дава на мъжa минутни удоволствия, но му стоварва вечни задължения, а в крайна сметка и пожизнени неприятности.
Василий Ключевски
Жената може да има остър език или жилещо перо, но никога няма да се надсмее над своите недостатъци.
Ървин Коб
Най-сигурният начин да запомните рождения ден на жена си, е да го забравите поне веднъж.
Джоузеф Косман
Идентифицирам се повече с жените, отколкото с мъжете. Предполагам, че имам силна женска страна.
Лени Кравиц
Инициативата за скандала принадлежеше на мъжа, звуковото оформление на жената.
Емил Кротки
Жените не се обичат една - друга, и причина за това са мъжете.
Жан дьо Лабрюйер
Мъжът търпи съпружеството заради любовта си към жената. Жената търпи мъжа, заради любовта си към съпружеството.
Габриел Лауб
На всеки един мъж в живота са му необходими три жени: майка, жена и поне още една, която да го счита за мъж.
Габриел Лауб
Щастлив съм, че не съм бисексуален. Нямаше да издържа да ми отказват и мъже, както го правят жените.
Бърнард Манинг
Джентълменът винаги изпраща жена си до гарата, ако иска да се убеди, че е заминала.
Константин Мелихан
Любимата жена може да направи всичко за мъжа, с едно изключение: никога не престава да го критикува и превъзпитава.
Джон Пристли
Предайте поздрави на вашия президент! Оказа се много силен мъж! Десет изнасилени жени! Никога не съм очаквал от него! Той ни изненада всички! Всички му завиждаме!
Владимир Путин
Жената получава по-голямо удоволствие от изневярата отколкото мъжът: за него това не е кой знае какво събитие, но за нея измяната винаги означава отмъщение, страст или грях.
Етиен Рей
Човек често притежава състояние, без да знае щастие, както притежава и жени, без да усеща любов.
Антоан дьо Риварол
Вярвам, че Бразилия е готова да си избере една жена. Защо? Защото бразилските жени са го постигнали. Не съм дошла тук заради себе си, нито заради собствените си заслуги. Ние сме мнозинство тук, в тази страна.
Дилма Русев
Докато не се включат да работят като част от правото на всеки един гражданин към автономия и лична самореализиация, жените ще продължават да бъдат уязвими от чуждите представи какво е необходимо и какво не е.
Глория Стейнем
Повечето жени са на един мъж разстояние от благосъстоянието.
Глория Стейнем
Повечето женски списания просто се опитват да превърнат жените в по-големи и по-добри потребители.
Глория Стейнем
Колко умни биха били жените, ако можеха да притежават целия този разум, който мъжете губеха по тях.
Юлиан Тувим
Всички мъже са чудовища. На жените не им остава нищо друго, освен да ги хранят по-добре.
Оскар Уайлд
Аз съм жена на малкото думи, но многото действие.
Мей Уест
Биологията е най-малкото, което прави от една жена майка.
Опра Уинфри
Предишна
1
...
41
42
(Текуща)
43
...
100
Следваща