Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Жена" - страница 35
Жена, която не забравя Хенрих Хайне в момента, когато в стаята влезе нейният възлюбен, обича само Хенрих Хайне.
Марина Цветаева
Поетите са единствените истински любовници на жените.
Марина Цветаева
Богатството и силата са пътят към жената. А жената е пътят към генетичната вечност.
Мат Ридли
Жените по света трябва да имат инструмент, който им помага да планират бременността си.
Мелинда Гейтс
Невзрачното лице и лошата фигура са помогнали на много жени да попаднат в рая.
Мина Антрим
Аз пия, пуша, гуляя с жени, играя хазартни игри, но кореспондентен шах е грях който нямам.
Михаил Тал
Днес мъжете и жените се ценят еднакво.
Мишел Башле
Никога не й е хрумнало, че литературните мъже, ако изобщо харесват жени, не искат литературни жени, а момичета.
Мюриъл Спарк
Нито една жена не може да каже, че тя истински е готова да стане майка до момента, докато не стане.
Наоми Уотс
Нямаме достатъчно млади, женски антигерои. Ние не приемаме жените като антигерои, както правим с мъжете.
Натали Дормър
Ако имаше нещо, което научих, това е, че мъжът никога не избира жената. Всичко, което може да направи, е да й даде възможност да го избере.
Нийл Строс
Всеки, който мрази нещо, се чувства заплашен от това. Човек, който казва, че мрази феминизма (а) не разбира или не познава феминизма и (б) се плаши от могъщи жени. Повечето атаки идват от страх.
Нийл Строс
За загубата на любовта на една жена, трябва да се сърдим само за себе за неумението да се запази тази любов.
Николай Добролюбов
Когато срещна изгрев, картина, жена или идея, която прави сърцето ми обвързано като младо теле, тогава знам, че стоя пред щастието.
Никос Казандзакис
Непредсказуемостта добавя към жените загадъчност.
Никълъс Спаркс
Освежаващо е да видите жена, която умело може да вплете своята индивидуалност в иначе безопасен ансамбъл.
Нина Гарсия
В края на краищата мъжете са по-романтични от жените. Те вярват в ролите, предписани от природата, на представители на различните полове.
Одре Тоту
Средностатистическата жена е неспособна да се интересува от възвишеното.
Ото Вайнингер
Обичам японска и тайландска храна, особено морски дарове, и се храня с жена си два или три пъти седмично.
Пиер Дюкан
Жената сама избира мъжа, който я избира.
Пол Жералди
Ако имам някакъв особен призив към жените, може би това е така, защото слушам повече, отколкото другите момчета, и оценявам как мислят и чувстват нещата.
Райън Гослинг
Холивуд обикновено няма силна жена в подобни филми и това е глупаво, така че в по-голямата си част те обикновено се режисират и пишат от мъже.
Райън Гослинг
Предишна
1
...
34
35
(Текуща)
36
...
100
Следваща