Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Жена" - страница 34
Умът е предимство на влюбената жена, ако е достатъчно умна, за да го скрие.
Мей Уест
Жените с "минало" силно интригуват мъжете - защото мъжете се надяват, че историята ще се повтори и с тях.
Мей Уест
Една жена е като торбичка чай, не може да каже колко силна е тя, докато не я сложите в гореща вода.
Нанси Рейгън
До гуша ми дойде от влюбени жени. Жените, които те мразят са много по-интересни!
Оскар Уайлд
Не обичам комплиментите и не разбирам защо един мъж смята, че на жената страшно и харесва, когато той и говори куп неща, които не мисли.
Оскар Уайлд
По-добре е да намерите щастлив мъж или жена, отколкото банкнота от пет лири.
Робърт Луис Стивънсън
Послушаха я, както всички мъдри мъже правят, когато жена тропне с крак.
Тери Пратчет
Скоро ще станеш баща на семейство - и трябва да станеш такъв. Но нито чест, ни богатство, ни слава няма да ощастливят жена ти и децата ти. Това можеш да направиш само ти, твоето най-добро "аз", твоята любов, твоята нежност, способността да потискаш бурните страни на характера, изригванията, болезнената чувствителност и т.н.
Хайнрих Маркс
Безделието е погубило повече жени от страстта, суетата - повече от безделието, лековерието - повече от безделието и суетата взети заедно.
Чарлз Кейлъб Колтън
Отгледан съм в много старомодна Ирландия, където жените са възпитавани да бъдат прекрасни.
Ан Енрайт
Винаги казвам, че лошите жени са по-малко от мъжете, но когато вземеш една, те са очарователни, защото са толкова гнили.
Ан Рул
Искам да предупредя потенциалните жертви. Много от тях са жени и много от тях са бити жени. Това е кауза за мен. Когато погледна назад обаче, толкова много от книгите, които съм написал, са за съпруги, които просто не могат да се измъкнат.
Ан Рул
Осми март е измислен от импотентни! Как е възможно да си спомниш за жената само веднъж в годината?!
Анна Ахматова
Винаги съм намирал жените за по-лоялни, по-дисциплинирани, по-малко невротични, по-трудолюбиви. Просто мисля, че са перфектни колеги. Докато Бог знае, имах работа с много невротични мъже.
Макс Хейстингс
Няма да спрем, докато първият саудитски лиценз не бъде издаден на жена.
Манал Ал-Шариф
Няма изцяло мъжки мъж, няма чисто женствена жена.
Маргарет Фулър
Нека всяка жена, която веднъж е започнала да мисли, да изследва себе си.
Маргарет Фулър
Бихме свалили всяка произволна бариера. Всеки път ще бъде отворен за жената толкова свободно, колкото и за мъжа.
Маргарет Фулър
Жените все още са в емоционално робство, докато трябва да се тревожим, че може да се наложи да направим избор между това да бъдем чути и да бъдем обичани.
Мариам Уилямсън
Когато една жена се издига в слава, нейната енергия е магнетична, а чувството й за възможност е заразно.
Мариам Уилямсън
Да бъдеш принцеса означава да играеш на живота. Да бъдеш кралица означава да бъдеш сериозен играч... Целта на живота като жена е да се изкачи на трона и да управляваш със сърце.
Мариам Уилямсън
Когато една жена зачене истинското си аз, се случва чудо и животът около нея започва отново.
Мариам Уилямсън
Предишна
1
...
33
34
(Текуща)
35
...
100
Следваща