Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Жена" - страница 2
Определят мъжа като човешко същество, а жената като женска. Всеки път, когато тя се държи като човешко същество, казват, че имитира мъжа.
Симон дьо Бовоар
И най-посредственият мъж чувства себе си като полубог в сравнение с жената.
Симон дьо Бовоар
Много мъже, се влюбват в трапчинка на бузата, и по погрешка се женят за цялата жена.
Стивън Лийкок
Любовта е заблуда, че една жена е различна от друга.
Хенри Луис Менкен
Изхарчих огромно количество пари за алкохол, жени и бързи коли. Останалите пари просто пропилях.
Джордж Бест
Аз не знам кой е измислил високите токчета, но всички жени му дължат много...
Мерилин Монро
Обичам Мики Маус повече от всяка жена, която някога съм познавал.
Уолт Дисни
Аз съм спала само с тези, за които съм била омъжена. Много ли жени могат да се похвалят с това?
Елизабет Тейлър
Всеки мъж се интересува повече от жена, която се интересува от него, отколкото от жена, която има красиви крака.
Марлене Дитрих
Най-щастливите жени, както щастливите нации, нямат история.
Джордж Елиът
Моя баща беше държавен мъж. Аз - само жена политик. Моя баща беше свят. Аз - не.
Индира Ганди
Красотата на жената се вижда в очите и, това е вратата към Сърцето и - там, където пребивава Любовта...!
Одри Хепбърн
Никой не е по-арогантен към жените, по-агресивен и надменен, от мъжа, който е несигурен в своята мъжественост.
Симон дьо Бовоар
Жената е най-могъщото същество в света – и от нея зависи да насочи мъжа натам, накъдето иска да го поведе Господ Бог.
Хенрик Ибсен
Жената, четяща "Плейбой", се чувста като евреин, четящ наръчник за нацисти.
Глория Стейнем
Невзрачните жени знаят повече за мъжете от красивите жени.
Катрин Хепбърн
Такова нещо, като общество, не съществува. Има отделни мъже, отделни жени, и има семейства.
Маргарет Тачър
На умните жени има милион естествени врагове: всички глупави мъже.
Мария фон Ебнер-Ешенбах
Нищо не прави жената по-красива, отколкото вярата в това, че тя е красива.
София Лорен
Аз мога да кажа "не" на дванадесет езика. За жената това е напълно достатъчно.
София Лорен
Жените, разбира се, по-умни. Чували ли сте някога за жена, която е загубила главата си само защото мъжът има красиви крака?
Фаина Раневска
Никога не създавайте такава реклама, която вие не бихте искали, да види вашето семейство. Вие бихте лъгали вашата жена. Не лъжете и моята.
Дейвид Огилви
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
100
Следваща