Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Жена" - страница 18
Ако мъжът е неуловим, то жената е непобедима.
Фредерик Бегбеде
Съвременната живопис е точно като жена: никога няма да се насладиш, ако опиташ да я разбереш.
Фреди Меркюри
Футболният отбор е като красива жена. Ако не и напомняте за това, тя забравя, че е красива.
Арсен Венгер
При жените има само един начин да ни направят щастливи, затова пък тридесет хиляди начина да ни направят нещастни.
Хайнрих Хайне
Жените нямат втора любов: природата им е твърде нежна, за да може два пъти да понесе този ужасен шок от чувства.
Хайнрих Хайне
Всяка жена е дарбата на света за мен.
Хайнрих Хайне
Най-щастливата жена е не тази, която е получила най-добрия мъж, а тази, която е направила най-добър от този, който и се е отдало да получи.
Хелън Роулънд
Само в брака жената може да се наслаждава на компанията на друг човек и едновременно - усещането за пълна самота.
Хелън Роулънд
Оптимист - това е бивш песимист, на който джобовете са пълни с пари, стомаха работи превъзходно, а жена му е излязла в града.
Хелън Роулънд
Мъжете не са такива, каквито са, защото искат да подлудят жените; те са били обучени да бъдат такива от хиляди години. И това обучение затруднява мъжете да бъдат интимни.
Барбара де Анджелис
Жените се нуждаят от истински моменти на усамотение и саморазмисъл, за да балансират колко от себе си даваме.
Барбара де Анджелис
Хюбърт Хъмфри говори толкова бързо, че да го слушате е като да се опитвате да четете списание Плейбой, докато жена ви обръща страниците.
Бари Голдуотър
Никсън беше най-нечестният човек, когото съм срещал в живота си. Той излъга жена си, семейството си, приятелите си, колегите си в Конгреса, пожизнени членове на собствената си политическа партия, американския народ и света.
Бари Голдуотър
Силните жени се женят само за слаби мъже.
Бети Дейвис
Когато мъж изказва своето мнение, той е мъж. Когато жена изказва своето мнение, тя е проклетница.
Бети Дейвис
Ако мъжа не може да бъде верен на една жена, той в крайна сметка не може да бъде верен на самият себе си.
Вивиан Лий
Модата е тук, за да помогне на хората да изглеждат много важни. Ако имат добър вкус и изберат това, което им подхожда, аз им давам възможности как да го направят. Винаги е секси и винаги с един и същ резултат: да накарате жените да изглеждат фантастично.
Вивиан Уестууд
Жалостта е най-лошото нещо, което една жена може да предложи.
Вики Баум
Жените, в същността си са по-близко към идеала за човек, от мъжете.
Вилхелм фон Хумболт
Ако една жена участва в нещо, знам, че всичко ще е наред. Ясно ми е, че жените управляват света.
Габриел Гарсия Маркес
Джентълменът е идеал за жената, която си е въобразила, че е лейди.
Генадий Малкин
Някои хора твърдят, че бракът пречи на романтиката. Няма съмнение за това. Всеки път, когато имате романтика, жена ви е длъжна да се намеси.
Граучо Маркс
Предишна
1
...
17
18
(Текуща)
19
...
100
Следваща