Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Жена" - страница 15
Всеки мъж и всяка жена е звезда.
Алистър Кроули
Жената не понася ревнивеца, когото не обича, но се сърди, ако обичащия я не я ревнува.
Нинон дьо Ланкло
Жената става опсана само в два случая: когато мъжът не я е задоволил и когато я е задоволил.
Габриел Лауб
Няма по-лошо от това да се влюбиш без ответна взаимност в собствената си жена.
Габриел Лауб
По-лесно ми е да помиря цяла Европа, отколкото някои жени.
Луи XIV
Зад всеки успял мъж стои жена, а зад нея - съпругата му.
Граучо Маркс
Берлускони е съден за съжителство с жени. Ако беше хомосексуалист, никой нямаше да го докосне.
Владимир Путин
У жената всичко е сърце, дори и главата.
Жан Паул
Може да си представиш човечество, състоящо се само от жени, но не можеш да си представиш човечество, състоящо се само от мъже.
Жан Ростан
Най-печалното, което може да постигне душата, е, когато тя загуби вяра в Бога и в жената.
Александър Смит
Жените никога нямат какво да кажат, но го казват по очарователен начин.
Оскар Уайлд
Жените се защитават, като атакуват, и техните атаки се състоят от странни и изненадващи капитулации.
Оскар Уайлд
Ако ги нямаше жените, още щяхме да клечим в пещерата и да ядем сурово месо, защото сме изобретили цивилизацията, за да впечатлим приятелките си.
Орсън Уелс
Главната разлика между мъжете и жените е, че мъжете са лунатици, а жените са идиотки.
Ребека Уест
Няма съмнение, че всички жени са откачени; въпросът е само в степента.
Уилям Клод Фийлдс
Жената е едновременно и ябълка, и змия.
Хайнрих Хайне
Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.
Хайнрих Хайне
Вие, американците, вие се държите към страните от третия свят като иракски селянин със своята жена: три дни меден месец, а после – марш на полето.
Саддам Хюсеин
Ако сте били поразени от красотата на някоя жена, но не можете да си спомните с какво е била облечена, това означава, че тя е била облечена безупречно.
Коко Габриел Шанел
Мисля, че гей–браковете трябва да са между мъж и жена.
Арнолд Шварценегер
Жена ми не иска да порасне. Аз вземам вана, а тя ми потопява корабчета.
Уди Алън
Вкъщи аз съм шефът, жена ми просто взема решенията.
Уди Алън
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
100
Следваща