Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 97
Когато първият човек започва да чете и пише, той или тя поставя света на нова еволюция. По същия начин, ако няколко индивида имат силата и властта да се отдалечат от ограниченията на света и да застанат безстрашно отвъд него, в крайна сметка, в някое далечно хилядолетие, цялото човечество също ще стигне до същото това освобождение.
Стюарт Уайлд
Вашите нужди ще бъдат задоволени, след като успеете да намерите начин да проектирате енергия и да задоволите нуждите на някой друг.
Стюарт Уайлд
След като се почувствате напълно комфортно със зареждането, тогава - и само тогава - ще си позволите да правите неща безплатно. По този начин, ако проявите любезност към друг, ще знаете, че го правите, защото искате, а не защото сте били манипулирани в това или маневрирате с надеждата да спечелите тяхната привързаност.
Стюарт Уайлд
Съдбата на арабските жени е странно нещо, поне в моето село. Приемате го по възможно най-естествения начин. Дори не ни хрумва да се бунтуваме. Нещо повече, ние дори не знаем какво е бунт. Умеем да плачем, да се крием, да лъжем, ако трябва, за да избегнем побоя, но да се бунтуваме - никога. Просто защото няма друго място, където да живееш, освен с баща си или мъжа си. Немислимо е да живееш сама.
Суад
Аз съм голям привърженик на схемата "работа срещу заплащане", а не на надбавка, която не е свързана с домакинска работа – това е чудесен начин да предадете стойността на парите на децата си.
Сузи Орман
Структурираните споразумения са често срещан начин хората, които са били ранени, да получат застрахователно изплащане. Периодичните плащания осигуряват постоянен доход и намаляват риска от проваляне на еднократна сума поради лош финансов избор.
Сузи Орман
Едва след като започнах да пиша белетристика, намерих начин да се свържа с рисуването.
Сюзън Вриланд
Пиша за изкуството от благодарност към художниците за радостта и духовния възход, които ми дадоха. Художниците интерпретират за нас визуалната слава на Бог и по този начин ни доближават до Него.
Сюзън Вриланд
Един обикновен живот, разгледан внимателно, се оказва изискан, сложен и изключителен, като по някакъв начин успява да бъде едновременно героичен и обикновен.
Сюзън Орлийн
Светът не се нуждае от повече хора, които играят малки. Време е да спрете да се криете и да започнете да излизате. Време е да спрете да се нуждаете и да започнете да водите. Време е да започнете да споделяте подаръците си, вместо да ги трупате или да се преструвате, че не съществуват. Време е да започнете да играете играта на живота по "голям" начин.
Т. Харв Екър
Единственият начин да спечелите това, което наистина си струвате, е да получите заплащане въз основа на резултатите си.
Т. Харв Екър
ПРИНЦИП НА БОГАТСТВОТО: Можете да изберете да мислите по начини, които ще ви подкрепят във вашето щастие и успех, вместо по начини, които не го правят.
Т. Харв Екър
От съществено значение е да разпознаете как старите ви начини на мислене и действие са ви докарали точно там, където сте в момента.
Т. Харв Екър
Ако пишете фентъзи или научна фантастика, това е наистина трудно, ако не знаете много, поне по основен начин, как работи реалният свят.
Тад Уилямс
- Бебето ви плаче, - казва шофьорът на Тайво, начинът на Гана да каже, че мобилният ви телефон звъни.
Тайе Селаси
Ще стана най-великият, защото всички пътници трябва да могат да се адаптират. Това качество, адаптивността, е от съществено значение за този начин на живот. Не много боксьори го имат, но мога да се адаптирам преди битка към противника, по време на битката, ако е необходимо.
Тайсън Фюри
Мисля, че имам нужда от психиатър, защото смятам, че съм психически разстроен по някакъв начин.
Тайсън Фюри
Наистина съм развълнуван за бъдещите си планове, тъй като правя нещата по различен начин и в момента тренирам като троянец в преследване да стана световен шампион в тежка категория.
Тайсън Фюри
Да се обидиш е чудесен начин да избегнеш отговорите на въпроси, които те карат да звучиш глупаво.
Такър Макс
Никой не е разбрал всичко, особено не хората, които се държат така, както го правят и ви съдят заради това. Да се преструваш на нещо, което не си, защото се опитваш да угодиш на група осъдителни лицемери и лайнаци, не е начинът да бъдеш щастлив. Да живееш живота, който искаш да живееш е. Наистина е толкова просто.
Такър Макс
Като общо правило, когато момчетата имат проблеми с контакта с момичета, това е защото се страхуват от отхвърляне или се страхуват от нещо конкретно. Начинът, по който преодоляваш страх като този, е да разбереш какво е най-лошото, което може да се случи.
Такър Макс
Списание може да достигне до стотици хиляди потенциални клиенти за модна марка. Начинът да достигнете милиард? Облечете актрисите, които се състезават за внимание на силно телевизионно събитие.
Тамара Мелън
Предишна
1
...
96
97
(Текуща)
98
...
100
Следваща