Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 92
Студентът по математика трябва да се отърве от всяко произволно мислене и да следва чисто изискванията на мисълта. Мислейки по този начин, законите на духовния свят се вливат в него. Това регулирано мислене води до най-духовните истини.
Рудолф Щайнер
Сигурна съм, че начинът да бъдеш щастлив е да живееш много над твоите възможности!
Рут Гордън
За мен готвенето е начин да се опитам да угодя на хората и да им кажа, че ги обичам. Когато се влюбя в някого, искам да го нахраня също.
Рут Райшил
Исках да измисля начин на живот, при който да не се налага да съм в офис всеки ден.
Рут Райшил
Критикът трябва да направи повече от това, което книжните критици и изкуствоведите са правили в миналото. Което ви дава контекст за разбиране на ресторанта, дава ви по-добър начин да го оцените, дава ви инструментите да влезете там и да бъдете по-информиран вечерящ, който може да извлече повече удоволствие от изживяването.
Рут Райшил
Начинът, по който позволяваме да се рекламират деца, е шокиращ. Храненето е научено поведение и ние направихме тези деца патета за всички лоши послания за индустриализираната храна. Фактът, че позволяваме това да продължава, е ужасяващ.
Рут Райшил
Начинът, по който живеем, се променя. Всяка година свободното ни време намалява малко повече, тъй като компютрите изискват все по-голям процент от нашето внимание.
Рут Райшил
Пътуванията винаги са били един от най-добрите начини да създадете нови спомени и да се свържете отново с близките си.
Рут Уестхаймер
Аз съм за всяко място, по всякакъв начин, за всякакви медии, които могат да помогнат на хората да се свържат с някого и да не бъдат самотни.
Рут Уестхаймер
По някакъв начин трябваше да превърна солените фъстъци в кутията за пури в петифури.
Рута Сепетис
Много обичам майка си и винаги й се подчинявам. По-добре е по този начин, в противен случай ще има много неприятности.
Рьоне Госини
- Не, - казах просто.- Не мразя никого. Искам само да бъда оставена в мир, за да разбера мистериите на Вселената по свой начин.
С. Дж. Парис
Ако никога не сте сложили живота си в нечии други ръце, тогава наистина не можете да очаквате те да поставят своя във вашите. В дългосрочен план никога да не вярваш на някого е труден начин за живот.
Сабрина Джефрис
Човек се стреми да измени натуралните продукти за това, да угоди на своите вкусове и по този начин унищожава самата същност на живота, съдържащ се в нея.
Сай Баба
Любовта е различна, по начина, по който обичаме.
Сайкаку Ихара
Отражението отваря пътя към критиката, а народът може да не харесва критиката. По този начин идеологиите се превръщат в затворени кръгове, подготвени да се чувстват възмутени от питащия ум.
Саймън Блекбърн
...помислете за многото начини за провал, които очакват поета, който превръща собственото си съзнание за емоции в предмет на стихотворение, вместо самата емоция.
Саймън Блекбърн
Красотата на артефактите е в начина, по който ни уверяват, че не сме първите умрели.
Саймън ван Буй
И когато лидерът възприеме тяхната отговорност да се грижи за хората, вместо да се грижи за числата, тогава хората ще следват, ще решават проблеми и ще се грижат визията на този лидер да оживее по правилния начин, по стабилен начин, а не по целесъобразния начин.
Саймън Синек
Има много начини да мотивирам хората да правят неща, но лоялността идва от способността да се вдъхновяват хората.
Саймън Синек
От момента, в който те видях. От момента, в който ми се усмихна, имах чувството, че падам назад от скала. Чувството никога не е спирало. Опитвах се да те повлека със себе си. По възможно най-лошия, най-необмисления и социално закърнял начин.
Сали Торн
Понякога в нечии жестове можете да забележите как родител по някакъв начин обитава този човек, без да осъзнава това. Понякога можете да погледнете ръката си и да видите баща си.
Сам Шепърд
Предишна
1
...
91
92
(Текуща)
93
...
100
Следваща