Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 88
Мисля, че когато социалните залози за хората са по-високи, начинът, по който се представяте, понякога може да изглежда така, сякаш ще повлияе на съдбата ви. Защото, ако другите хора ви гледат по определен начин, те ще искат да ви помогнат и в крайна сметка ще имате кариера.
Рейчъл Къшнър
Мамо, трябва да си родител по начин, който работи за семейството ти, и да прекарваш по-малко време в безпокойство за възприятията на другите за това как се справяш.
Рейчъл Холис
Разбира се, ще кажете, че трябва да съм практичен и трябва да се опитам да рисувам по начина, по който те искат да рисувам. Е, ще ви кажа една тайна. Опитах и много се опитах, но не мога. Просто не мога да го направя! И затова съм просто малко луд.
Рембранд
Литературата е най-добрият начин да си освежиш ума.
Рене Найт
Архитектурата е наложено изкуство по някакъв начин, налагано на обществеността, така че хората трябва да са сигурни в това, което правите. Трябва да сте сигурни какво правите.
Ренцо Пиано
Ако искате да се справите с тревожност, с вътрешно напрежение, с депресия, трябва да навиете ръкавите и да промените себе си - да промените навиците и начин на мислене.
Андрей Курпатов
Изглеждаше, че скъпото, за разлика от евтиното, не се счупва. Оказа се - тя се чупи по същия начин. Просто е скъпо.
Андрей Макаревич
За мен най-добрият начин да харчите пари е да купувате книги. Художествената литература е единственият продукт в света, който наистина заслужава парите ми. И всякакви други пари.
Андрей Рубанов
Трябва да планирате начина, по който пожарната служба планира: тя не може да предвиди къде ще бъде следващият пожар, така че трябва да сформира енергичен и ефективен екип, способен да реагира на непредвиденото, както и на всяко обикновено събитие.
Андрю Гроув
Давате всичко от себе си, защото това е единственият начин да се насладите на работата си.
Андрю Матюс
Не е необходима сила на волята, самочувствието или помощта на неврохирург, за да погледнете на нещата по нов начин. Просто трябва да имате смелостта да мислите по различен начин.
Андрю Матюс
Благодарение отчасти на вида поети, които имаме сега, и отчасти на финансирането, се получи гигантска промяна в начина, по който се възприема поезията... Стихове в метрото, поети в училищата, футболни клубове, зоологически градини.
Андрю Моушън
Открих различен начин да ароматизирам въздуха: това вече е допълнителна дума за отчаяние.
Андрю Моушън
Когато на вас се гледа много трудно, е много трудно да погледнете назад. И това ме накара да спра да обръщам внимание на света по начин, който ми позволи тогава да пиша за него.
Андрю Моушън
Исках да преосмисля ролята по начин, който зачиташе традиционните й отговорности, но ги превърна в част от по-широк модел на поезия за национални инциденти, събития, занимания; и да прекарват много време в училища, опитвайки се да демистифицират поезията.
Андрю Моушън
Понякога хората затварят врата, защото се опитват да измислят начин да ви накарат да почукате.
Андрю Пайпър
Начините, по които кучетата ми могат да ме направят - и посетителите ми - щастливи, постоянно ме изумяват.
Андрю Уейл
Ако трябваше да огранича съвета си за по-здравословен начин на живот само до един съвет, би било просто да науча как да се диша правилно.
Андрю Уейл
Повечето заболявания са свързани с начина на живот и могат да бъдат предотвратени.
Андрю Уейл
Желанието да надхвърлиш собствените си его граници, да споделиш напълно, дори за миг, съзнанието на друг човек трябва да бъде универсален копнеж. Това мотивира много от нашите дейности от приемането на наркотици до правенето на любов и се крие зад търсенето на нови начини за сближаване, което е толкова интензивно в нашето общество днес.
Андрю Уейл
Вярвам, че може да е нормално, здравословно и дори продуктивно да изпитвате лека до умерена депресия от време на време като част от променливия емоционален спектър, или като подходящ отговор на ситуации, или като начин за обръщане навътре и психическо дъвчене над проблемите за намиране на решения.
Андрю Уейл
Спазването на противовъзпалителна диета може да помогне за противодействие на хроничното възпаление, което е основна причина за много сериозни заболявания, включително тези, които зачестяват с възрастта на хората. Това е начин за подбор и приготвяне на храни, базирани на науката, който може да помогне на хората да постигнат и поддържат оптимално здраве през целия си живот.
Андрю Уейл
Предишна
1
...
87
88
(Текуща)
89
...
100
Следваща