Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 87
Моята мама каза, че съм стара душа, попаднала в минал живот, от който никога не съм успяла да се отърся, от начина, по който се обличах, до магазина ми и мечтаната ми мания за миналото. Може би беше права. Може би затова намерих разхлабването на традициите за толкова сърцераздирателно.
Ребека Рейзин
Леглото ме зове по най-съблазнителния начин; Ела тук и спи, Роузи, казва.
Ребека Рейзин
Това е истински подарък, да помогнеш на другите да видят света по различен начин.
Ребека Рос
Добрата наука се състои в това да следваш данните, докато се появяват, и да се оставиш да бъдеш доказан, че грешиш, и да оставиш всичко да се промени, докато работиш върху него - и мисля, че писането е по същия начин.
Ребека Склут
Сида не може да се сдържи. Тя просто обича книгите. Обича начина, по който се чувстват, начина, по който миришат, обича черните букви, маршируващи по белите страници...
Ребека Уелс
Комедиите завършват със съюз, а трагедиите с раздяла, защото хората не виждат друг начин освен двете.
Реджиналд Хил
Ислямът е повече от религия, той е много повече от религия, това е начин на живот, това е еднопартийна политическа система, която има много сложна правна система, която може да ви убие, ако я напуснете.
Реза Аслан
Природата ни даде болка като устройство за съобщения, което ни казва, че се приближаваме или сме надхвърлили границите си по някакъв начин.
Рей Далио
Това, което научаваме за смъртта, определя начина, по който живеем.
Реймънд Мууди
Това, което често се спори, струва ми се, в идеята за природата е идеята за човека; и това не само като цяло, или по крайни начини, но идеята за човека в обществото, наистина идеите за видове общества.
Реймънд Уилямс
Преди да отида в къщата на майка ми, винаги я мислех на верандата или дори на улицата, как мете. Тя метеше леко, сякаш премахването на мръсотията не беше толкова важно, колкото движението на метлата по земята. Начинът й на метене беше символичен; толкова ефирна, толкова крехка, с метла тя се опита да измете всички ужаси, цялата самота, цялото нещастие, което я е съпътствало през целия й живот...
Рейналдо Аренас
Бъди смел, бъди смел, скъпа моя, но не бъди прекалено смел. Не търсете неприятности. Има начин да ви намери сам, достатъчно скоро.
Рейф Мартин
- Да, Ардуин си спомни. Това е начинът, по който лебедите обичат да пътуват. Попътният вятър може да направи възможен дори най-дългия и рискован полет. Това беше добър знак.
Рейф Мартин
Началата могат да се случат повече от веднъж или по различни начини.
Рейчъл Джойс
Началата могат да се случат повече от веднъж или по различни начини. Можеше да си помислиш, че започваш нещо наново, когато всъщност това, което правеше, продължаваше както преди. Той се беше изправил пред недостатъците си и ги беше преодолял, така че истинската работа с ходенето се случваше едва сега.
Рейчъл Джойс
Може да си обикновен и да опиташ нещо необикновено, без да можеш да го обясниш по логичен начин.
Рейчъл Джойс
И ето, че стигам до мисълта си. Въпросът е, че всеки има различна мечта. Въпросът е, че е голяма грешка да приемете, че мечтата ви е споделена по някакъв начин, че е обща мечта. Не само, че не се споделя, не е обичайно, но няма причина да се предполага, че другите хора не намират вас и вашата мечта за крайно отвратителни.
Рейчъл Къшнър
Гражданството и етническата принадлежност могат да станат, в определени контексти, ограничителни и може би това е една от причините да се интересувам от хора, които се чувстват принудени да маскират своя произход и по този начин да заобикалят ограниченията.
Рейчъл Къшнър
Това е клише и в известен смисъл е консервативна идея за фантастиката, но научих по трудния начин, че сюжетът наистина трябва да диктува историята.
Рейчъл Къшнър
Изкуството е нещо специално, защото може да измисли начин за приближаване до истината, който е малко встрани.
Рейчъл Къшнър
Привлечена съм по някакъв странно естествен начин да се потопя в среда, чиито правила не разбирам, където има неща, до които нямаш достъп просто като си интелигентен или се справяш добре в училище.
Рейчъл Къшнър
Мисля, че изкуството е много повече за ангажиране със света, начин да бъдете призован и да разпознаете, че светът ви говори. Което не е съвсем самота, дори да си сам, когато се случи.
Рейчъл Къшнър
Предишна
1
...
86
87
(Текуща)
88
...
100
Следваща