Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 80
Мисля, че когато хората преживеят нещо, което изглежда свръхестествено, по някакъв начин това прорязва светското мислене.
Ники Гамбъл
Когато бях с Йоав, всичко в мен, което седеше, се изправи. Той имаше начин да ме гледа с някаква непримирима директност, която ме караше да потръпна. Нещо невероятно е да почувстваш, че за първи път някой те вижда такъв, какъвто си в действителност, а не такъв, какъвто те желаят или ти сам си пожелаваш да бъдеш.
Никол Краус
Мисля, че всеки има нужда от изцеление. Моето разбиране за хората е, че сме създадени по образа на Бог, но всички сме паднали и Исус умря за нас, за да можем да бъдем изкупени. Всеки християнин е в процес на изцеление по някакъв начин. Първоначалното Божие творение беше добро и по някакъв начин отпадна от това. И във всяка област от нашия живот трябва да бъдем излекувани и възстановени и да станем по-подобни на Христос.
Ники Гамбъл
Мисля, че дарбите на духа винаги са подчинени на контрола на човека, който ги упражнява. Не си принуден да го правиш. Любовта никога не принуждава. И следователно "духът на пророка е подчинен на пророка" е по друг начин. Не се оказвате внезапно завладян от дух и не се оказвате, че говорите езици. Вие контролирате, но това е подарък. Можете да спрете и да започнете, както пожелаете, но това е начин да общувате с Бог.
Ники Гамбъл
Защо човек започва да пише? Защото се чувства неразбрана, предполагам. Защото никога не излиза достатъчно ясно, когато тя се опитва да говори. Защото иска да преформулира света, да го приеме и да го върне отново по различен начин, така че всичко да се използва и нищо да не се губи. Защото това е нещо, което трябва да направите, за да прекарате времето си, докато порасне достатъчно, за да изживее нещата, за които пише.
Никол Краус
Исках да я накажа за нейния непоносим стоицизъм, който направи невъзможно някога да бъда наистина нужен от нея по най-дълбоките начини, по които човек може да се нуждае от друг, потребност, която често се нарича любов.
Никол Краус
Нашето интелектуално съзряване като индивиди може да бъде проследено чрез начина, по който рисуваме снимки или карти на заобикалящата ни среда. Започваме с примитивно, буквално представяне на характеристиките на земята, която виждаме около нас, и преминаваме към все по-точни и по-абстрактни представяния на географското и топографското пространство. С други думи, ние напредваме от рисуването на това, което виждаме, до рисуването на това, което знаем.
Николас Кар
Мисля, че ако погледнете назад през интелектуалната история на човешките същества, можете да проследите начина, по който интелектуалните технологии влияят върху начина, по който мислим.
Николас Кар
Има много причини да бъдем много щастливи, че мозъкът ни е в състояние да се адаптира и адаптира толкова лесно, защото ние наистина укрепваме и ставаме по-ефективни в неща, които правим много в променен начин на мислене, от който може да се нуждаем.
Николас Кар
Мисля, че книгата в някои отношения е най-интересната от нашата настояща гледна точка, особено когато искаме да помислим за начина, по който интернет ни променя.
Николас Кар
Мисля, че книгата подобно на картата преди нея, като часовника, създаде или помогна да се създаде революция в човешкия ум в начина, по който навиците ни на ума и в крайна сметка в начина, по който използваме мозъците си.
Николас Кар
Мозъкът обича да е ефективен и така, дори когато укрепва пътищата, които упражнявате, той дърпа - отслабва връзките по други начини между клетките, които поддържат стари начини на мислене, работа или поведение, или каквото и да не сте. упражнява толкова много.
Николас Кар
Винаги ме спират за съвети за стил и ми харесва! Начинът, по който се обличаме, говори толкова много за нас самите и обичам, когато мога да помогна на другите да поемат контрола върху това.
Нина Гарсия
Казвал съм това толкова много пъти, но продължавам да се връщам към това: тенденциите идват и си отиват. Притежавайте ги и ги направете свои. Ако не се чувствате добре, тогава не смятайте, че трябва да се обличате по определен начин, само за да бъдете модерни.
Нина Гарсия
Във всеки човек има вътрешна стая, в която са се затаили демони. Има само един начин да се освободи от тях - да отвори вратата и да ги отхвърли.
Нина Георге
Гъвкавостта е преди всичко способността да се откажете от черти на характера и житейски стратегии, убеждения и начини, които не работят за вас.
Нина Рубщейн
Робството никога не е било премахвано от американския начин на мислене.
Нина Симон
Като разказвач, вие имате историята, която разказвате, и имате начина, по който можете да я разкажете, и двете са еднакво важни.
Ноа Хоули
Има степен, до която музиката заобикаля рационалния ни мозък и има достъп до емоционалното ни ядро по начин, който е наистина висцерален и ви позволява да направите силно впечатление на хората, без да е необходимо да предоставяте информация.
Ноа Хоули
Има тази идея на здравия разум, че за да се хареса на най-голям брой хора, трябва да напишете нещо много общо, но моят опит е, че колкото по-конкретно правите нещо, толкова повече хора отговарят на него, по много странен начин.
Ноа Хоули
Удивително е колко гъвкав е човешкият ум по отношение на прескачане в предистория или настрана. Вонегът е чудесен пример - това в никакъв случай не е линейна история, но по някакъв начин мозъкът ви го кара да се движи в една посока, въпреки че историята ви отвежда във всички тези различни посоки.
Ноа Хоули
Но това е, защото имаме по-труден начин да успеем в живота като сърби поради миналото, което имахме, и заради историята, която имахме. Трябва да копаем по-дълбоко и трябва да направим много повече, за да бъдем видяни и забелязани.
Новак Джокович
Предишна
1
...
79
80
(Текуща)
81
...
100
Следваща