Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 72
Никакъв глас не идва от космоса, от гънките прах и килимите на вятъра, за да ни каже, че това е начинът, по който е трябвало да се случи, че ако знаехме колко дълго ще издържат руините, никога нямаше да се оплакваме.
Марк Странд
Тогава не осъзнавах, че като се противопоставяме на преживяването на нещо болезнено, ние по този начин удължаваме болката, която се опитваме да избегнем. Да направите това означава да удължите страданието.
Марк Уолин
Всъщност историята, независимо от жаждата си за научно познание, има две функции: лечение и борба. Тези мисии са били изпълнявани по различни начини по различно време, но значението им остава непроменено.
Марк Феро
Намаляването на стомаха на някого до размера на орех с операция е един от начините за борба със затлъстяването и диабета и може да бъде животоспасяващо за няколко, но това не е насочено към основните причини.
Марк Хаймън
Фокусирането върху проблемите ви само ги подхранва, като им дава по-дълбоки корени в душата ви. Единственият начин да ги изкорените е да се съсредоточите върху нещо, което може да бъде постигнато. Дори и най-малката победа може да прогони сенките на страха.
Марк Чевертън
Да разрешиш на детето всичко означава да се отнасяш към него като към възрастен; и най-сигурният начин да постигнеш това, че то никога да не стане възрастен.
Марк Шпиц
Хората все още мислят, че водя рокендрол начин на живот. Бях в кухнята си 100 часа седмично; Нямах време да го направя.
Марко Пиер Уайт
Мисля, че ако смилате подправките си и ги държите на малки партиди, можете да ги използвате по безкрайни начини. Ключовото нещо е да имате мелница за подправки или кафемелачка и да поддържате подправките си студени и в плътно затворени кутии.
Маркус Самуелсон
Аз обичам пилешко. Но като много готвачи и готвачи ми омръзна да го приготвям по същия начин.
Маркус Самуелсон
Някога Швеция беше много хомогенно общество, но вече не. От десетилетия хората идват в Швеция от цял свят и това промени начина, по който готвим.
Маркус Самуелсон
Виждаме нова Етиопия, нова Африка, която протяга ръцете си на влияние по целия свят, учи човека на начина на живот и мир, Пътят към Бога.
Маркъс Гарви
Единственият начин да преминете изпитание е да отидете на изпитание. Ако не сте преминали теста, той по някакъв начин се повтаря на различно ниво, докато не го преминете.
Марло Морган
Малко, слабо, с тънък глас, детето в присъствието на възрастни се чувства несигурно и родителите по всякакъв начин подкрепят това чувство в него.
Марсел Еме
Най-добрият начин да се справите с нещата, които ви ужасяват, е да не ги премисляте - просто да ги направите бързо.
Марси Лин Къртис
Мразя да чета неща, които са депресиращи или болезнени или по някакъв начин скапани. За това е животът.
Марси Лин Къртис
След като португалецът се отрече от дъщеря си, той дълбоко съжали за това, по този португалски начин на покаяние, което означава да не позволи на никого да разбере за покаянието.
Марта Баталя
Начинът, по който другите хора ме съдят, не е моя работа.
Марта Бек
Опитайте се да видите своя свят и себе си по този начин, с отворени очи за всичко, което е пред вас, без ум, свободен от дихотомии. Добър или лош ли си, крехък или твърд, мъдър или глупав? Да. И аз също.
Марта Бек
Това е, помислих си аз. Това е частта от нас, която прави нашия кратък, невероятен малък живот си струва да живеем: способността да достигнем през собствената си изолация и да намерим сила, комфорт и топлина един за друг. Това правят човешките същества. Това е, за което живеем, начинът, по който конете живеят, за да бягат.
Марта Бек
Записвам на хартия само това, което работи за мен, и тъй като започнах като човешка влакова катастрофа, начините, по които се научих да бъда щастлив, работят и за другите.
Марта Бек
Начинът, по който можем да си позволим да правим това, което трябва, независимо какво могат да кажат или направят другите, е да изберем любовта и да се противопоставим на страха.
Марта Бек
За да повишите наистина чувството си за самоефективност, помислете за начини, по които бихте могли да промените обичайните си задачи, за да отговарят на вашия личен стил.
Марта Бек
Предишна
1
...
71
72
(Текуща)
73
...
100
Следваща