Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 69
Нямаше ясна точка на загуба. Това се случваше отново и отново по хиляди малки начина и единствената истина, която трябваше да се научи, беше, че нямаше свикване.
Ан Патчет
Всичко беше в главата ми и сега всичко, което трябваше да направя, беше да измисля начин да го събера на хартия.
Ан Патчет
Въпреки че не знаех, че кандидатствам за работата, по някакъв начин станах говорител на независими книжарници.
Ан Патчет
Би трябвало да разбера защо ми е толкова по-интересно да правя нещо, което според мен е наистина трудно. Но по някакъв начин това, което ми е трудно, се чувства по-благородно.
Ан Патчет
Това е начинът, по който работя. Всичко това го начертавам в съзнанието си и след това го записвам.
Ан Патчет
Ще отида и ще говоря в ротари клубове. Ще отида и ще говоря в училищата. Толкова съм в общността, но по начин, който обичам. Това беше толкова положително нещо.
Ан Патчет
Може би най-важното нещо, което можем да направим в живота си, е да намерим начин да запазим дивото - както дивото вътре, така и дивото извън нас - и да се докоснем до него.
Ан Ривърс Сидънс
Начинът, по който работи творческият процес е, че първо казваш нещо, а по-късно, понякога години по-късно, разбираш какво си казал.
Майкъл Луис
Но със сигурност, чувам те да казваш, че това е кратка диета и тя винаги се проваля? В крайна сметка връщате всичките си свалени килограми и още. Е, не. Както всяко нещо, зависи как се прави. Направена лошо, много нискокалорична диета ще причини нещастие. Направена правилно, бързата загуба на тегло е изключително ефективен начин за сваляне на мазнини, борба с проблемите с кръвната захар, обръщане на диабет тип 2, може би дори за излекуване. Ще ви преведа през науката и ще разбия много често срещани митове около диетите.
Майкъл Мозли
Бях твърде млад баща, това е най-учтивият начин да се изразя. Мисля, че бях доста незрял и всичко, което мога да кажа, е, че мисля, че направих много по-добър дядо... Не мисля, че бях готов да бъда баща, честно казано.
Майкъл Морпурго
За съжаление съм инженер. Винаги си мисля каква е задачата и как да я свърша? И някои от задачите ми са доста обширни, доста размити и доста фънки, но това е начинът, по който мисля.
Майкъл Портър
Бизнесът трябва да свърже отново успеха на компанията със социалния прогрес. Споделената стойност не е социална отговорност, филантропия или дори устойчивост, а нов начин за постигане на икономически успех. Не е на границата на това, което правят компаниите, а в центъра. Вярваме, че това може да доведе до следващата голяма трансформация на бизнес мисленето.
Майкъл Портър
Исландците не вярват по същия начин като другите нации, в противен случай не може да бъде. Всеки ден около нас виждаме добро и зло, целият пейзаж на страната ни е пропит с това.
Майкъл Ридпат
Физико-химичният апарат на мозъка по някакъв неизвестен начин генерира нашия ум, като същевременно се подчинява на физическите закони на Вселената, както всеки друг материален обект.
Майкъл С. Газанига
Много от разказите за случилото се в Белия дом на Тръмп са в противоречие помежду си; много, по тръмповски начин, са напълно неверни.
Майкъл Улф
Наблюдаването и извършването на процеса е най-добрият начин да се развие представа за него. Екипът обаче трябва да бъде бдителен, за да избегне изкушението да преучи. Целта трябва да бъде бързото преминаване към редизайн. Преди да приключим, трябва да коментираме друг инструмент, който е на разположение на екипите за реинженеринг, а именно бенчмаркинг. По същество бенчмаркингът означава да търсите компаниите, които правят нещо най-добре, и да научите как го правят, за да им подражават... Използван по този начин, сравнителният анализ е просто инструмент за наваксване, а не за скачане напред. Бенчмаркингът обаче може да предизвика идеи в екипа – особено ако екипите използват като еталон компании извън собствените си индустрии.
Майкъл Хамър
Имайте предвид, че колкото и да сте били успешни в танцуването на вашето животно, това само по себе си не е доказателство, че все още притежавате неговата сила. Може да танцувате само спомен. Успешният опит обаче предполага, че може би поне сте имали такъв дух пазител в миналото, ако не и сега. Самият танц обаче не е доказателство сам по себе си, по един или друг начин.
Майкъл Харнър
Лидерите имат привилегията и отговорността да бъдат първи. Най-мощният начин, който всеки може да води, е чрез примера.
Майкъл Хаят
Най-добрият начин да се справите в прозрачен свят е просто да бъдете прозрачни. Нека животът ви да бъде автентичен и нека хората да надникнат. Защото ако искат да разберат, те ще разберат. И така за мен това ми даде по-голямо чувство за отговорност като главен изпълнителен директор. Това ми даде по-голяма възможност да ръководя.
Майкъл Хаят
Водете с лична история. Дайте на аудиторията си начин да се свърже и да покажете, че сте истински човек.
Майкъл Хаят
Възприемането на добре проектирания свят и по този начин на продукта на дизайнера, и дори виждането на божественото провидение в ежедневните дела на живота, може да е продукт на мозъка, адаптиран към намирането на модели в природата.
Майкъл Шърмър
Скептицизмът не е позиция; скептицизмът е подход към твърденията, по същия начин, по който науката не е предмет, а метод.
Майкъл Шърмър
Предишна
1
...
68
69
(Текуща)
70
...
100
Следваща