Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 64
Вие се чувствате по начина, по който се чувствате в момента, заради мислите, които мислите в този момент.
Дейвид Бърнс
Винаги правете нещата по най-малко интересния начин, по най-грубия начин и правите по-добър филм. Това е моят опит.
Дейвид Мамет
Разказването на истории е като секс. Всички го правим по естествен начин. Някои от нас са по-добри в това от други.
Дейвид Мамет
Оскарите демонстрират волята на хората да контролират и съдят онези, които са избрали да застанат над тях (много, може би, както в отминалите дни, изборите се празнуваха по същия начин).
Дейвид Мамет
Най-добрият начин да завоюваш нови клиенти е да правиш добра реклама.
Дейвид Огилви
Най-добрият начин да се подготвите за утре е да концентрирате силите и способностите си върху най-доброто изпълнение на днешните дела.
Дейл Карнеги
Има само един начин да подобрим обществото. Представете го с едно подобрено устройство: себе си.
Албърт Джей Нок
Научавам нещата късно - и само по трудния начин.
Джеймс Елрой
Растежът на душата е нашата цел и има много начини да насърчим този растеж, като например чрез любов, природа, излекуване на раните ни, прошка и служба. Душата расте добре, когато дава и получава любов. Подхранвам душата си ежедневно, като обичам другите и съм уязвим към тяхната любов. В крайна сметка любовта е глагол, дума за действие, а не съществително.
Джоан Борисенко
Единственият начин да преживеете живота е да го считате за красив.
Джон Ленън
Най-лесният начин да избягаме от нашите страдания е да бъдем готови да търпят, докато Бог желае.
Джон Уесли
Сериозен проблем, който заслужава внимание. Реших го по този начин: Изгасих светлината и си легнах.
Джон Фанти
Светът е така подреден - правилният начин на пръв поглед изглежда погрешен. Да изпита нашата вяра.
Джон Ъпдайк
Аз съм по-скоро визуален човек, отколкото вербален човек. За мен, според мен, вълнението е фактът, че намерих начин да разкажа историята така, както искам да я разкажа, в среда, която бих могъл да овладея.
Джордж Лукас
Най-добрият начин да разберете истинското изкуство е да го изживеете.
Джордж Лукас
Страхотният урок, който трябва да се научи в потъналите градове в Англия и разрушените градове на Германия, е, че най-добрият начин за спечелване на война е предотвратяването й.
Джордж Маршал
Хедж фондовете са много ефективен начин за управление на парите. Но очевидно има някои рискове. Хедж фондовете използват кредит и кредитът е източник на нестабилност. Сделките, включващи кредит, трябва да бъдат регулирани.
Джордж Сорос
Всеки балон се състои от тенденция, която може да се наблюдава в реалния свят, и погрешно схващане, свързано с тази тенденция. Двата елемента взаимодействат помежду си по рефлексивен начин.
Джордж Сорос
Има нещо в начина на мислене на учен, който е различен - осъзнаване на несигурност, моделиране, доказателство.
Джоузеф Стиглиц
Ние, скитниците, търсещи по-самотния начин, не започваме ден, в който сме завършили друг ден; и никой изгрев не ни намира там, където залезът ни е оставил. Пътуваме дори докато земята спи. Ние сме семената на упоритото растение и именно в нашата зрялост и пълнота на сърцето ни се отдава на вятъра и се разпръскваме.
Джубран Халил Джубран
Понякога правим нещата по определен начин, само защото така правим нещата.
Джудит Мартин
Да помогнеш на човек да реши проблем може по два начина: първия - пари, а втория е да превърнете живота му в ад, че предишните проблеми да изглеждат дреболия.
Дмитрий Нагиев
Предишна
1
...
63
64
(Текуща)
65
...
100
Следваща