Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 63
Ако искате да научите хората на нов начин на мислене, не се притеснявайте да се опитвате да ги научите. Вместо това им дайте инструмент, използването на който ще доведе до нови начини на мислене.
Бъкминстър Фулър
Всичко може да бъде свързано по някакъв начин, или физически, психологически или символично.
Бъкминстър Фулър
В момента, в който започнете да правите това, което наистина искате да направите, това е наистина различен начин на живот.
Бъкминстър Фулър
Има тази идея, че по някакъв начин трябва да продължавате да променяте нещата и то възможно най-често. Може би, ако хората просто решат да не купуват нищо за известно време, ще получат шанс да помислят какво искат; какво наистина им хареса.
Вивиан Уестууд
Не се опитвам да направя нещо различно, опитвам се да направя едно и също нещо, но по различен начин.
Вивиан Уестууд
Често ме питат - колко време ми е отнело за адаптация към американският начин на живот? 20 минути.
Виктория Бекъм
Мотото на Пина Бауш беше "Танцувай, иначе сме изгубени". Тя наистина го имаше предвид, че танцът беше нейният отговор на живота и на проблемите и на проблемите, които могат да възникнат. Това беше нейният начин да се справи с всичко, да танцува.
Вим Вендерс
Ако пътувате много, ако обичате да се разхождате, за да се загубите, можете да се озовете на най-странните места. Мисля, че това трябва да е един вид вграден радар, който често ме отвежда на места, които са или изключително тихи, или особени по тих начин.
Вим Вендерс
Причината, поради която никога не съм написал роман, е, че нямам какво е необходимо, за да пиша герои, така че всички те ще говорят по различен начин. Липсва ми тази способност. Ако пишех, всички щяха да говорят като мен и това не е добре.
Вим Вендерс
Голф е най-добрият начин да развалиш една хубава разходка. Това го е казал Уинстън Чърчил.
Гай Ричи
Когато използвате думи, вие сте в състояние да поддържате ума си жив. Писането е моят начин да потвърдя собственото си съществуване.
Гао Синдзиен
Писането облекчава страданието ми... писането е моят начин да потвърдя собственото си съществуване.
Гао Синдзиен
Обмисляте и се лутате без никакви притеснения между небето и земята, в собствения си личен свят и по този начин придобивате върховна свобода.
Гао Синдзиен
Отрицателните комплекси у човек, който страда от липса на любов към себе си, са толкова силни, че унищожават дори това, което би могло да го укрепи. Щом човек намери нещо или някой добър, комплексите се смесват в него и раждат съмнения, които осуетяват надеждата по този начин да се измъкнем от ситуацията.
Ги Корно
Един от начините да се чувстваш добре със себе си е да обичаш себе си... е да се погрижиш за себе си.
Голди Хоун
Поезия - това е начин за възприемане на външния свят.
Гюстав Флобер
Спомнянето е единственият начин да победим смъртта.
Давид Албахари
...знанието е единственият начин да се отървем от робството, в което ни държи невежеството, и единствената утеха в нашата онтологична самота.
Даниел Пенак
Трябва да сме отговорни пред Божието семейство. След като започнем да живеем по начин, който е приятелски настроен на хората към цялото Божие семейство, ние също ще бъдем екологични.
Дезмънд Туту
Когато промените начина, по който мислите, можете да промените начина, по който се чувствате.
Дейвид Бърнс
Депресията е болест и не е необходима част от здравословния начин на живот.
Дейвид Бърнс
Вината не е най-добрият начин да поправите грешките си.
Дейвид Бърнс
Предишна
1
...
62
63
(Текуща)
64
...
100
Следваща