Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 60
...Въпреки че, както показва латинският глагол да обучавам, възпитавам, не става въпрос за поставяне на нещо, а за извличане, ако е там за начало... Искам всички мои ученици и всички мои танцьорите да осъзнаят остротата на живота в този момент. Бих искал да почувствам, че по някакъв начин съм им дал сам дарба.
Марта Греъм
Танцьорите имат повече кости от повечето хора и в дните, когато работите усилено, сте сигурни, че по някакъв начин сте натрупали повече кости, отколкото като сте започнали.
Марта Греъм
Всички хора могат да дойдат при Бога, но всеки - само по свой начин.
Мартин Бубер
Бог направи толкова много различни видове хора; защо Бог би позволил само един начин за поклонение?
Мартин Бубер
Продуктите на съвременната наука сами по себе си не са добри или лоши; именно начинът, по който се използват, определя стойността им.
Маршал Маклуън
Новите медии не са начини за свързване с нас с "реалния" свят; те са истинският свят и те прекрояват онова, което остава от стария свят по желание.
Маршал Маклуън
Мисля, че има нещо присъщо различно в работата с жени. Искам да кажа, че просто е различен начин да гледаш на живота, да си жена. Но мисля, че можем да се справим с много неща наведнъж и не мисля, че това е задължително вярно за мъжете.
Мелани Грифит
На мен ми стана ясно, че изкуството е начинът, по който мога да оцелея.
Морис Сендак
Книгата наистина прилича на любовник. Тя се подрежда в живота ви по красив начин.
Морис Сендак
Тогава изглеждаше, че единственият начин да се премахне зимата, е да вкара кол в сърцето й.
Нийл Геймън
Не приемам живота на сериозно, но постъпвам по следния начин - това, което правя в живота си, го правя сериозно.
Одри Хепбърн
Историята е онази форма, която въображението му търси разбиране на живото съществуване на света във връзка със собствения му живот, което той по този начин инвестира в по-дълбока реалност.
Освалд Шпенглер
Жената може да направи мъжът справедлив само по един начин: толкова да го отегчи че да изгуби всякакъв интерес към живота.
Оскар Уайлд
Насилието в семейството е мълчалив убиец. Единственият начин да го спрете е открито да го заявите открито и да дадете вашият глас да бъде чут.
Пинк
Можем да правим всичко, което искаме. Следващият път, когато чуете себе си да казвате на друг - и особено на себе си - не мога, поемете дълбоко въздух и вместо това кажете: Моите ресурси ангажирани по друг начин.
Питър МакУилямс
Всички ние, по един или друг начин, искаме да вярваме в невъзможното и ние убеждаваме себе си, че понякога се случват чудеса.
Пол Остър
Докато разглеждате живота на много хора, виждате, че страданието им е по някакъв начин радващо, тъй като им е удобно в тях. Те правят живота си адски ад, но познат.
Рам Дас
Малко тихо съзерцание е добър начин да започнете деня.
Робин Кук
... мечтаете за лист хартия, само за да напишете името си и по този начин да се чувствате наистина съществуващи...
Сара Уотърс
Племето е група от хора, свързани помежду си, свързани с лидер и свързани с идея. В продължение на милиони години човешките същества са били част от едно или друго племе. Една група се нуждае само от две неща, за да бъде племе: споделен интерес и начин за общуване.
Сет Годин
Никой не знае повече за начина, по който мислите, от вас самите.
Сет Годин
Всички велики програмисти учат по един и същи начин. Те мушкат кутията. Те кодират нещо и виждат какво прави компютърът. Сменят го и гледат какво прави компютърът. Те повтарят процеса отново и отново, докато разберат как работи кутията.
Сет Годин
Предишна
1
...
59
60
(Текуща)
61
...
100
Следваща