Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 57
Има една философия, която казва, че ако нещо е ненаблюдаемо – ненаблюдаемо по принцип – то не е част от науката. Ако няма начин да се фалшифицира или потвърди хипотеза, тя принадлежи към сферата на метафизичните спекулации, заедно с астрологията и спиритизма. По този стандарт по-голямата част от Вселената няма научна реалност - това е просто плод на нашето въображение.
Ленард Съскинд
Ако иракчаните не успеят да приложат реформите, ако не успеят да се справят с насилието, няма нищо, което Съединените щати могат да направят, военно или по друг начин, което да реши тези проблеми. Те трябва да поемат основната отговорност да управляват себе си.
Леон Панета
Но докато всички се молим за мир, ние не винаги като свободни граждани подкрепяме политиките, които водят за мир или отхвърлят тези, които не го правят. Искаме нашия собствен мир, създаден по наш начин.
Лестър Пиърсън
Ние учим, че човек трябва да практикува само един начин на самоусъвършенстване. Без значение как практикувате самоусъвършенстване, не трябва да объркате самоусъвършенстването си, като добавяте други неща.
Ли Хонгджъ
Защо някои тайни могат да ви удавят, докато някои ви приближават до други по начин, който никога не искате да загубите?
Либа Брей
Мисля, че работата, която върша като преводач, се отплаща в писането ми - винаги търся множество начини да кажа нещата.
Лидия Дейвис
Винаги прекъсвам работата с друга работа, било то в малък или голям начин, така че това е нормално.
Лидия Дейвис
Баба ми ме научи на сезонността на храната. Тя живееше с ритмите на природата. Това е начинът, по който трябва да живеем. Защо имаме нужда от малини през януари, долетяни от Чили?
Лидия Матичио Бастианич
Християните могат да имат съмнения и могат да имат въпроси и нездравословният начин да се справят с това е да ги държим вътре, където се гноят и растат и могат да подкопаят вярата ни. Здравословният начин да се справите с него е да говорите за него и да бъдете честни за него.
Лий Стробъл
Много се интересувам от начина, по който хората взаимодействат емоционално.
Лили Кинг
Определено чувствам, че мозъкът ми работи по различен начин и думите излизат по различен начин, ако имам молив в ръката си, отколкото ако имам клавиатура.
Лили Кинг
Понякога всичко по света изглежда е подредено срещу вас. Всички доказателства казват, че трябва да бягате по другия начин. Направете най-смелия избор, а не най-безопасният. Това не е най-добрият съвет, но това е всичко, което мога да предложа.
Линда Милър
Затворете сърцето си в моменти на нужда със стоманата на вашата решителност и вашата сила. По този начин всички неща ще бъдат поносими.
Лора Лей
Ние паднахме върху нашата отговорност към нашите деца, като по някакъв начин създадохме този свят, в който те са заобиколени от образи на сексуалността; и все пак ние като възрастни се борим да говорим с децата честно за секса, правилата на достойнството и съгласието.
Лори Халсе Андерсен
Човек ще бъде ефективен до степен, в която е в състояние да се концентрира! Концентрацията не е основно начин на правене, а преди всичко начин на Битие.
Лорънс Лешан
Някои хора се срещат по начина, по който небето среща земята, неизбежно и няма спиране или задържане на любовта им. Той съществува в завършен свят, извън обсега на здравия разум.
Луиз Ърдрич
Реорганизацията за мен е разбъркване на кутии, разместване на кутии. Трансформацията означава, че наистина променяте фундаментално начина, по който организацията мисли, начина, по който реагира, начина, по който води. Това е много повече от просто игра с кутии.
Луис В. Герстнер
Първоначално исках да бъда учител, а след това щях да стана инженер и да строя мостове и магистрали, но доста скоро отидох в света на бизнеса. Никога не съм успял да бъда учител, освен по различен начин.
Луис В. Герстнер
Не искам да поставям американски компании в положение, в което техните конкуренти се държат по начин, който е несъвместим с начина, по който се изисква да се държат. Това не е нито честно, нито ще реши проблема.
Майк Помпео
Шампионите знаят, че успехът е неизбежен, че няма такова нещо като провал, има само обратна връзка. Те знаят, че най-добрият начин да се предскаже бъдещето е да се създаде.
Майкъл Гелб
Ако имаш късмет да откриеш начина на живот, който обичаш, трябва да намериш куража да го изживееш.
Джон Ървинг
Това, което се опитвам да правя постоянно като актьор е да намеря начини да рискувам, да намеря възможност да падна по лице, ако си струва да го направя. И тогава може би ще изненадам себе си.
Джеръми Айрънс
Предишна
1
...
56
57
(Текуща)
58
...
100
Следваща