Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 55
Корените на нашите екологични кризи са аксиоматични: те се крият в нашата вяра и ценностни структури, които формират връзката ни с природата, помежду си и начина на живот, който водим.
Зиауддин Сардар
Имам множество самоличности. Аз съм британец. Аз съм пакистанец. Аз съм мюсюлманин. Аз съм писател. Аз съм баща. И всяка идентичност има богати нюанси. Затова трябва да внимавам да разглеждам вашата идентичност и тази на другите по същия начин.
Зиауддин Сардар
Винаги има момент, в който мислите за смъртта като за по-лесен начин от живота.
Ивлин Антъни
Имам съчувствие към всеки, който намери утеха навсякъде, където можем. И много хора го намират в религиозната традиция, каквато е била. Искам да кажа, че обичам голяма част от тази традиция. Но по някакъв начин това просто не ми говореше по начина, по който го прави на някои.
Илейн Пейджълс
Събирам човешки взаимоотношения по начина, по който другите събират изобразително изкуство.
Йежи Кошински
Начинът да привлечете хората в готвенето е да готвите вкусни неща.
Йотам Отоленги
Хората правят промени в живота си и се смесват и асимилират. Те намират начин да го накарат да работи. Точно там винаги съм поемала грешен завой. Като изобщо не завивам.
Каприс Крейн
Четенето не е просто бягство. Това е достъпът до по-добър начин на живот.
Карин Слотър
Колкото и плашещо да звучи, това, което виждате в книгите, е начинът, по който аз виждам света. И досега не съм виждал нищо, нито във Флорида, нито другаде, което да ме разубеди от това.
Карл Хайасън
Начинът, по който изглеждате, е станал абсурдно непропорционален на това, което правите. Критиците са по-сурови към водещите жени.
Карол Вордерман
Сега мисля, че една от причините, поради които религията се е развивала по начина, по който се е развивала през вековете, е именно да ограничи тази убийствена склонност, която имаме като хора.
Карън Армстронг
Будистите говорят за нирвана почти по същия начин, както монотеистите описват Бог.
Карън Армстронг
Хората не са глупави. Те видяха какво се случва на централната гара в Кьолн. Беше създадено беззаконно пространство в средата на надмилионния град. Това трябва да се разгледа и трябва да се направи по трезвомислещ начин.
Алис Шварцер
Животните със сигурност са по-сложни, отколкото си мислехме. И не бива да събираме животни като група. Враните, шимпанзетата и кучетата са изключително интелигентни по много различни начини.
Алисън Гопник
Учените научават за света по три начина: Те анализират статистическите модели в данните, правят експерименти и се учат от данните и идеите на други учени. Последните проучвания показват, че децата също учат по тези начини.
Алисън Гопник
Най-добрият научен начин да се установи дали един фактор влияе върху друг е да се направи контролиран експеримент.
Алисън Гопник
От векове въпросът за мъжете, които имат нужда да разбират жените, просто не възниква. Мъжете се оценяваха според начина, по който се измерваха с мъжките добродетели.
Алисън Пиърсън
Най-бързият начин да спрете да забележите нещо може да бъде да го купите, точно както най-бързият начин да спрете да оценявате човек може да бъде да се ожените за тях.
Алисън Пиърсън
Станах готвач, за да мога да готвя и да разказвам истории по откачени начини.
Алтън Браун
Няма начин, няма как проникна в НОРАД. Това е пълен мит. И никога не съм се опитвал да осъществя достъп до нещо, което се счита за класифицирани правителствени системи.
Кевин Митник
Не навсякъде работи по същия начин. Американците са най-лековерни, защото не обичат да отказват молби на колеги. Хората в страните от бившия съветски блок са по-малко доверчиви, може би поради предишния си опит с тайните служби на техните страни.
Кевин Митник
Не одобрявам никого, който причинява щети от мое име или прави нещо злонамерено в подкрепа на моето положение. Има по-продуктивни начини да ми помогнете. Аз самият като хакер никога не съм повредил нищо умишлено.
Кевин Митник
Предишна
1
...
54
55
(Текуща)
56
...
100
Следваща