Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 53
Животните, които ядем, се отглеждат за храна по възможно най-икономичния начин, а сериозните производители на храни го правят по възможно най-хуманния начин. Мисля, че всеки, който е месояден, трябва да разбере, че първоначално месото не влиза в тези кокетни малки опаковки.
Джулия Чайлд
Влюбих се в обществеността, обществеността се влюби в мен и се опитах да го запазя по този начин.
Джулия Чайлд
Стереотипи, те са чувствени, културни оръжия. Това е начинът, по който атакуваме хората. На художествено ниво стереотипите са ужасно писане.
Юнот Диаз
Но ако останете в играта достатъчно дълго, трябва да загубите. И след като сте загубили, няма връщане назад, изобщо няма начин.
Долтън Тръмбо
Исках да стана инженер или да получа магистърска бизнес степен. Но имах възможност да правя филми, когато бях на около 25 и това беше чудесен начин да се изразя.
Долф Лундгрен
Социалният свят трансформира начина, по който създаваме благосъстояние, работим, учим, играем, отглеждаме децата си и вероятно начина, по който мислим.
Дон Тапскот
Винаги е имало начин, когато човек е знаел какво иска.
Дона Крос
Никой не може да ви даде магически сили. Трябва да ги спечелите. Има само един начин да направите това. Практика, практика, практика!
Доналд Майкъл Крейг
Помнете, че Майката Земя знае кои са тези хора, които ще станат едно сърце. Наистина по-добрият начин да се каже, че е един лотос. Това място в сърцето винаги е било наричано лотос. И когато намерите пътя си там, Майката Земя ще се погрижи изцяло за вас и ще ви защити и ще ви осигури всичко. Въпреки че всичко навън изглежда безумно, това ще бъде чудо.
Друнвало Мелхизедек
Мисля, че единственият начин да се държим е така, сякаш нищо не е лично. И след това се борете да направите това, което ви интересува, законно и приемливо.
Дъглас Рушкоф
Най-лесният начин да разберете кой е клиентът в онлайн пространство е да разберете кой плаща за вещта. Обикновено хората, които плащат, са клиентите. Така че във Фейсбук хората, които плащат, са маркетолози. Това ги прави клиенти. И това означава, че ние сме продуктът, който се доставя на тези клиенти.
Дъглас Рушкоф
Въпреки че можем да обвиним Интернет за лекотата, с която се разпространяват теориите на конспирацията, мрежата наистина е много по-виновна за начина, по който свързва всичко с почти всичко останало. Хипертекстовата връзка, както я наричахме, позволява на всеки факт или идея да бъдат тясно свързани с всяка друга.
Дъглас Рушкоф
Когато за първи път се появи дигиталната култура, тя трябваше да създаде повече време, като ни позволи да изместваме времето. По някакъв начин вместо това ние сме привързали устройства към себе си, които ни уведомяват през цялото време.
Дъглас Рушкоф
Файловете в iTunes - и по този начин iPod - са несъвместими с всичко останало. Приложенията на iPhone могат да се продават и качват само през магазина за iPhone - давайки на Епъл контрол над всичко, което хората слагат на устройствата, които смятат, че притежават.
Дъглас Рушкоф
Подобно на повечето ранни ентусиасти, винаги съм мислил, че начинът, по който Интернет насърчава многозадачността, прави потребителите по-малко уязвими за манипулиране, като същевременно експлоатират дори повече от капацитета на нашия мозък, отколкото преди. Очевидно не.
Дъглас Рушкоф
Окупирай Уолстрийт е по-скоро начин на живот, който се разпространява чрез зараза, създава толкова въпроси, колкото отговаря, има за цел да принуди преосмисляне на начина, по който нацията прави бизнес, и предлага надежда на онези от нас, които преди това се чувствахме сами в нашата вяра че сегашната икономическа система е счупена.
Дъглас Рушкоф
Вие харчите милиони и милиони долари от пари на други хора, когато правите филм. Трябва поне да подходите по такъв начин, че да видите как можете да върнете тези пари обратно за хората, които инвестират.
Дънкан Джоунс
Със сигурност никога не съм използвал името на баща си като начин за провеждане на среща. И за щастие, никога не ми се е налагало.
Дънкан Джоунс
В Голямата депресия заетостта не беше ниска, защото инвестициите бяха ниски. Заетостта и инвестициите бяха ниски, защото институциите на пазара на труда и индустриалните политики се промениха по начин, който понижи нормалната заетост.
Едуард Прескът
Съобщава се така. Но мъжете са разделени в мненията относно фактите. И дори да предоставят фактите, те ги обясняват по различни начини. И във всеки случай, колкото и голям да е броят на различни обяснения, никой не е възприел или предложил теорията за четвъртото измерение.
Едуин А. Абът
Единственият начин, по който ще оцелеем, е да бъдем добри. Единственият начин, по който можем да постигнем нещо в този свят, е чрез помощта, която получаваме от другите. Никой не може да го направи сам, без значение колко страхотни са машините.
Ейми Полър
Да наблюдаваш страхотни хора които правят това което обичат, е добър начин да започвате да научавате какво искате да правите самите вие.
Ейми Полър
Предишна
1
...
52
53
(Текуща)
54
...
100
Следваща