Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 52
Мисля, че всеки актьор може да се идентифицира като професионален лъжец. Не винаги гледате на себе си по този начин, но има дни в които правя.
Джон Кюсак
Не започвайте с подробностите. Започнете с ключовите идеи и по йерархичен начин оформете детайлите около тези по-големи понятия.
Джон Медина
Божията мъдрост измисли начин за любовта към Бога да избави грешниците от Божия гняв, като същевременно не компрометира Божията правда.
Джон Пайпър
Бог ни е създал за това: да живеем живота си по начин, който го кара да прилича повече на величието и красотата и безкрайната стойност, каквато всъщност е. Това означава да бъдеш създаден по Божия образ.
Джон Пайпър
Но каквото и да правите, намерете центрираната от Бога, превъзнасяща Христос, наситена с Библия страст на вашия живот и намерете своя начин да го кажете и да живеете за него и да умрете за него. И вие ще направите разлика, която продължава. Няма да загубите живота си.
Джон Пайпър
Правителствата, произведени от най-баналните изборни победи, като тези, произведени от най-грубия държавен преврат, винаги ще се чувстват задължени да се обличат по някакъв начин езиково.
Джон Ралстън Сол
Нищо уникално лошо не ми се е случвало в личния ми живот, но всички редовни малки лоши неща са се натрупали, за да ме направят невротичен човек. И тези приключения са моят начин да се опитам да осмисля това.
Джон Ронсън
Не бях по никакъв начин предсказател или не се изненадах, когато се случи 11 септември. Бях абсолютно шокиран.
Джон Ронсън
Смеещият се начин, по който правим повредени хора наши играчки, е толкова дехуманизиращ.
Джон Ронсън
Искам да дам теории на хората, искам да ги изложа на научни истории, които ги принуждават да преоценят начина, по който използват тези три килограма месо в главата си.
Джона Лерър
Винаги съм фокусиран върху действителната работа и мисля, че това е много по-кратък начин да опиша това, което ви интересува, отколкото всяка реч, която някога бих могъл да направя.
Джони Айв
Получавам невероятна тръпка и удовлетворение от това да видя някой с издайническите бели слушалки на Епъл. Но постоянно ме преследват мисли за това дали е достатъчно добро? Има ли начин да го направим по-добро?
Джони Айв
Ако правилно обясните на хората "защо", те винаги ще намерят начин за "как".
Джордан Белфорт
Винаги съм забелязвал, че когато някой иска да завърши пиеса, единственият начин да го направиш е да заминеш на село и да не оставиш адрес.
Джордж Мур
Начините, по които тези икономически процеси, до голяма степен произхождащи от САЩ, са преминали в кратки срокове по света, са спиращи дъха и, за съжаление, добре илюстрират основните теми на тази книга.
Джордж Ритзър
Обикновеният човек хвърля сянка по начин, който не съвсем разбираме. Гениалният човек хвърля светлина.
Джордж Стайнър
Имам всички основания да вярвам, че отделен мъж или жена, владеещи няколко езика, съблазнява, притежава, помни по различен начин според употребата му на съответния език.
Джордж Стайнър
Всеки, който се определя като н"ърд", не е някакъв гигантски човек, затворен в дупка, който никога не е виждал противоположния пол. Особено с начина, по който е Интернет сега, мисля, че определението става малко по-дифузно.
Джос Уедън
Църквата враждебна ли е на науката? Израствайки като католик и учен - не го виждам. Едната истина е разкрита истина, другата е научна. Ако наистина вярвате, че създаването е добро, не може да има вреда в изучаването на науката. Колкото повече научаваме за творението - начина, по който то се е появило - то само допринася за Божията слава. Лично аз никога не съм виждал конфликт.
Джоузеф Мъри
Обичахме да убиваме времето и бяхме усъвършенствали няколко начина за това. Обикаляхме коридорите, носейки документи, които посочваха някаква бизнес мисия, докато в действителност търсехме безплатни бонбони.
Джошуа Ферис
Мисля, че е важно да експериментираме с нови речници. Тези нови думи ни помагат да осмислим социалното си съществуване по различен начин.
Джудит Бътлър
Когато казваме, че джендърът се изпълнява, обикновено имаме предвид, че сме поели определена роля или сме действали по някакъв начин и че нашата актьорска игра или нашата роля играят решаващо значение за пола, който сме, и пола, който представяме на света.
Джудит Бътлър
Предишна
1
...
51
52
(Текуща)
53
...
100
Следваща